Redactia.ro
Home » TV » Vulpița, făcută de râs pe rețelele de socializare! Detaliul pentru care a fost taxată de fani

Vulpița, făcută de râs pe rețelele de socializare! Detaliul pentru care a fost taxată de fani

GALERIE FOTO (2)

Vulpița și Viorel au ieșit din peisajul monden, dar continuă să atragă atenția fanilor. Fosta vedetă a Antenei 1 a fost aspru taxată de fani după ultima ipostază în care s-a fotografiat. 

 

Cum s-a fotografiat Vulpița

 

Vulpița s-a făcut de râs pe Instagram. După ce a postat o fotografie pe Instagram, fosta vedetă a fost aspru crticată pentru faptul că nu s-a spălat pe dinți, motivul fiind că dantura acesteia nu pare să fie în cea mai bună formă.

După ce în fundal apare și un cal, fanii au ironizat-o pe soția lui Viorel Stegaru. Internauții au început să-i lase acesteia comentarii care mai de care mai amuzante, toate legate de dantura ei și de faptul că încă se crede „vedetă”, deși nu mai apare pe sticlă. „De ce nu te speli pe dinți? /Vezi că ai uitat să te speli pe dinți / De pastă de dinți tu nu ai auzit? / Hopaaa domnișoara nu mai e îmbrăcată de casele de moda de la București și nici machiata și coafata! Începi sa te obișnuiești din nou cu viata la țară? În țărână și cu vaca pe câmp acolo va e locul! ”, au scris internauții.

În timp ce unii au criticat-o, alții au încurajat-o pe Vulpiță. ,,Sarcina și naștere ușoară, sa fii sănătoasă alături de Viorel și de copiii voștri!!!! / Ce oameni?vedeți-vă frate lungul nasului și gunoaiele din fata voastră apoi comentati de alții ????ca de-aia nu va mai răbda Dumnezeu de invidiosi ce sunteți și răutăcioși știți numai sa aruncați cu noroi in oameni dar la voi nu va uitați ,puteați fi și voi in locul ei amărâți ,a avut și ea noroc a apărut la tv ,s a distrat a fost ca o experiența poate cea mai frumoasa din viața ei ce știți voi”, i-au scris susținătorii.

 

 

Veronica și Viorel, părinți pentru a doua oară

 

Viorel Stegaru a anunțat, printr-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii unde s-au remarcat, că Vulpița este însărcinată și vor fi din nou părinți.  ,,DA! Sunt însărcinată și suntem foarte Fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje!”, a fost și mesajul Veronicăi de pe o rețea de socializare, în urmă cu câteva zile.

De mai bine de două luni, cei doi soți au revenit în satul natal, Blăgești, după ce au renunțat să mai apară la emisiunea ‘Acces direct’, de la Antena 1. ,,Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni.Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, a declarat Viorel.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: