Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Vulpița acum, după ce a anunțat că e însărcinată? Mulți se tem pentru ea

Ce face Vulpița acum, după ce a anunțat că e însărcinată? Mulți se tem pentru ea

Vulpița le-a făcut o nouă surpriză admiratorilor de pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce aceasta i-a surprins pe fani cu vestea că este din nou însărcinată. 

 

 

Ce activități face Vulpița în timpul sarcinii

 

 

Veronica este plină de surprize tot timpul. Deși de câteva luni nu mai apare în cadrul emisiunii  ,, Acces Direct” de la Antena 1, alături de Viorel, aceasta își ocupă timpul cu alte activități. Mai mult, Vulpița nu ratează niciun moment și le povestește fanilor orice moment din viața ei pe rețelele de socializare.

De câteva săptămâni bune, Veronica s-a întors în satul natal, Blăgești, din Vaslui. Aceasta comunică prin orice rețea de socializare și își ține fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei.

După ce a transmis public că urmează să devină mamă pentru a doua oară, Veronica a făcut un nou anunț. Soția lui Viorel Stegaru, a postat pe Instagram o fotografie în care arată că se bucură de vremea frumoasă. Veronica dă de înțeles că, deși este însărcinată, aceasta nu renunță la munca pe care o făcea acasă.

În imagine, Veronica este la câmp și are în cadru un cal, semn că l-a scos la păscut. „Cred că sunt ultimele zile cu soare. Mă bucur de căldură. La voi cum e?”, a fost mesajul care a însoțit fotografia Veronicăi de pe Instagram.

Internauții nu au ezitat să reacționeze și au felicitat-o și pentru sarcină.  „Bună, Veronica. Mă bucur să te văd / Sarcină și naștere ușoară, să fii sănătoasă alături de Viorel și de copiii voștri!!!!”, i-au transmis fanii Vulpiței. Însă, mulți iternauți s-au amuzat de fotografia postată de aceasta. ,,Tot la coada calului”, i-a scris un alt internaut.

 

Veronica și Viorel vor fi din nou părinți

 

 

Viorel Stegaru a anunțat, printr-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii unde s-au remarcat, că Vulpița este însărcinată și vor fi din nou părinți.  ,,DA! Sunt însărcinată și suntem foarte Fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje!”, a fost și mesajul Veronicăi de pe o rețea de socializare, în urmă cu câteva zile.

De mai bine de două luni, cei doi soți au revenit în satul natal, Blăgești, după ce au renunțat să mai apară la emisiunea ‘Acces direct’, de la Antena 1. ,,Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni.Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, a declarat Viorel.

Îndrăgitul cuplu a stabilit și numele pe care îl vor da copilului. Dacă va fi băiat, îl va chema Radu, iar dacă este fată, umele va fi Doinița Mirela. Veronica Stegaru mai are o fetiță pe nume Maria. Fetița a fost lăsată în grija bunicii din satul natal cât cei doi, Vulpița și Viorel, au fost vedete în Capitală. Micuța Maria are aproape 3 anișori.

Chiar dacă cei doi nu s-au descurcat bine cu primul lor copil, iar mulți sunt cei care care susțin că Veronica își neglija fetița, fostele vedete ale Antenei 1 sunt hotărțte să aibă o familie numeroasă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: