Redactia.ro
Home » Știri » Vulpița a publicat dovada că e gravidă! Așa le-a închis gura cârcotașilor

Vulpița a publicat dovada că e gravidă! Așa le-a închis gura cârcotașilor

GALERIE FOTO (4)

Ceea ce era un zvon, a devenit adevăr. Dacă în urmă cu ceva timp,Vulpița se ferea să recunoască faptul că ar fi din nou însărcinată, iată că, tocmai aceasta a confirmat pe Instagram. Drept dovadă, a postat și o ecografie și s-a declarat fericită.

Vulpița și Viorel, pregătiți să devină iar părinți

Dacă în urmă cu câteva luni, Viorel a dat din casă, dar Vulpița nega spusele lui, iată că, joi seară, chiar aceasta a făcut marele anunț. Veronica a confirmat pe Instagram că este gravidă pentru a doua oară: ”DA! Sunt însărcinată și suntem foarte Fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje!❤️❤️❤️”  a scris ea.

Viorel a dat-o de gol pe Vulpița

În luna iulie,Viorel și Vulpița se aflau în izolare la domiciliu, în București, după ce s-au infectat cu coronavirus, timp în care nu au mai fost în platoul emisiunii. Soțul Vulpiței a făcut confesiuni neașteptate în fața fanilor pe internet. Viorel a declarat public că urmează un bebe în familia lor. Dar, mulți nu l-au crezut, se credea că a făcut această afirmație pentru a apărea în continuarea la TV.  Totodată, Vulpița evita oarecum să recunoască atunci.

„O să fie și o surpriză pentru telespectatori. O să vină și un… bebe”, a spus Viorel, spre uimirea tuturor, chiar și a Veronicăi, care i-a dat imediatr replica:”Nu!”.

”Ba da, nu se știe. Pe timp de izolare m-am gândit și la un bebe”, a zis Viorel Stegaru către soția lui.

Deși nu este tocmai mamă-model, având o fetiță de doi ani lăsată în grija bunicilor la Vaslui, Vulpița s-a arătat fascinată de ideea soțului. Veronica l-a întrebat pe Viorel cum îl va numi pe bebeluș, iar soțul a răspuns hotărât imediat.

”O să-l cheme… ”Izoleta”, a răspuns Viorel cu zâmbetul pe buze.

După izolare, a scăzut audiența?

Vulpița și Viorel s-au remarcat timp de opt luni la ”Acces Direct” prin relațiile Veronicăi cu alți bărbați și certurile dintre ei doi. Au fost destul de controversați pe parcursul apariției lor. Iar dacă l-a început Vulpița era destul de blamată de public pentru că a amințit că a fost violată de trei bărbați, lucrurile s-au mai schimbat. Viorel a fost acuzat la un moment dat de violență asupra soției sale

Plecarea lor şi renunţarea la ”Acces Direct”au fost explicate de Mirela Vaida, care a invocat că soacra Vulpiţei a fost cea care a dat semnalul revenirii. Aşa cum se ştie, Vulpiţa şi Viorel au împreună o fetiţă, care se pare că n-a mai rezistat de dorul părinţilor. Micuţa ar fi rezistat cât a putut peste 8 luni, dar în cele din urmă a cedat psihic…

Şi, cum a spus chiar Mirela Vaida mai jos, „ce e prea mult e prea mult”. Probabil că audienţele de la Acces direct scăzuseră şi producătorii au decis să renunţe la celebrii Vulpiţa şi Viorel.

”Apropo de viaţă, mai eu de făcut un anunţ şi gata. Sper ca toată lumea să fie fază şi să-l preia. Doamnelor şi domnilor astăzi (n.r. – ieri) este în 7… Zi sfântă, mâine este Sfântă Mărie, hramul multor biserici. După aia vin Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana. Eu zic că e o zi sfântă de azi. Şi o să vă zic de ce. Pentru că astăzi, după aproape 8 luni, poate şi mai bine, despre Vulpiţa şi Vioreo pot spune că… Serialul, oficial s-a încheiat. Se bucură şi cameramanii… (râsete în platou) Dacă mă întrebaţi pe mine ce mă bucur. Acum vă spun sincer de ce mă bucur. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. O dată că ce e mult e prea mult. Nu daţi cu pietre, asta mi-e meseria, asta trebuie să fac. Dar şi dumneavoastră v-a plăcut. Însă… Fiţi atenţi ce s-a întâmplat. A venit doamna Ilinca (n.r. – mama lui Viorel Stegaru). Ea, personal… Cu o maşină… S-a învârtit domnule pe acolo prin Blăgeşti… A nuu, a plecat cu trenul? Staţi că ma updatează colegii… Şi mai bine! Omenesc, natural şi firesc. I-a luat cu trenul şi a spus «Hai acasă!» «Păi?» «Amândoi!» «Veronico, vii şi tu…” declara Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: