Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița l-a dat uitării pe Viorel Stegaru! Cum arată și cine este noul iubit al tinerei? Îi face declarații de dragoste în public

Vulpița l-a dat uitării pe Viorel Stegaru! Cum arată și cine este noul iubit al tinerei? Îi face declarații de dragoste în public

GALERIE FOTO (3) vulpita

În urmă cu câțiva ani, Viorel Stegaru și Veronica, supranumită Vulpița, făceau furori la Acces Direct datorită poveștii lor tumultoase de dragoste. Timpul a trecut, iar cei doi au revenit în satul natal, însă povestea lor de iubire nu a mai continuat și, în cele din urmă au decis să pornească pe drumuri separate. Vulpița nu a stat prea mult să sufere după despărțirea de cel care i-a fost soț și se pare că și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat.

Viorel Stegaru este istorie. Cine este noul iubit al Vulpiței

Viorel Stegaru și Veronica au făcut deliciul telespectatorilor timp de luni întregi datorită poveștii lor de viață și a dilemelor existențiale pe care le aveau. Se certau, se împăcau, suspinau în direct, iar telespectatorii păreau a fi fascinați de dragostea lor rurală, ajunsă în prime-time.

vulpita
vulpita
iubit vulpita
El este noul iubit al Vulpiței

Din păcate, povestea de dragoste a ajuns la final, iar Veronica a fost cea care a decis să-l părăsească pe Viorel. În urmă cu doar câteva luni, femeia a adus un nou prunc pe lume, despre care se spune că nu este al lui Viorel, ci al unui alt bărbat misterios.

Veronica nu a vărsat lacrimi amare și nu s-a gândit cu dor la Viorel. Din contră, și-a refăcut rapid viața și a decis să-l prezinte fanilor pe bărbatul care îi face fiecare zi mai frumoasă. Fosta soție a lui Viorel s-a fotografiat în brațele unui individ masiv, cu barbă, iar în dreptul imaginii a scris clar și simplu „Te iubesc”.

viorel si vulpita
Viorel și Vulpița, în vremea când formau un cuplu fericit 

Viorel a fost părăsit de Vulpița, iar șansele de împăcare sunt mici

Noul iubit al Veronicăi este un bărbat pe nume Cătălin și se pare că și acesta are copii din relațiile anterioare. Nu se cunoaște care este diferența de vârstă dintre cei doi, însă dacă aruncăm o simplă privire asupra fotografiilor este evidentă că aceasta este considerabilă.

Se pare că povestea de dragoste dintre Veronica și Cătălin evoluează cu pași reprezi pentru că se vehiculează că cei doi locuiesc deja împreună, iar Viorica s-a mutat din satul natal. Cei doi copii pe care-i avea cu Viorel a rămas în grija acestuia, iar Veronica pare să-și fi uitat, cel puțin temporar, rolul de mamă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: