Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița și-a serbat ziua de naștere! Dans incendiar în jurul lui Viorel

Vulpița și-a serbat ziua de naștere! Dans incendiar în jurul lui Viorel

Vulpița și Viorel au parte de clipe tot mai frumoase de când s-au mutat într-o casă din Buzău. Veronica Stegaru pe numele real și-a serbat ziua de naștere și l-a încântat pe soțul ei, Viorel, cu un dans incendiar. 

Vulpița și-a serbat ziua de naștere

Vulpița și Viorel sunt tot mai fericiți la Buzău. De ziua sa de naștere, Veronica Stegaru i-a pregătit soțului un dans incendiar. Totul a avut loc chiar în curtea casei lor, în fața camerelor de luat vederi, informează cancan.ro.

Înainte ca Veronica să își demonstreze talentul de dansatoare, Viorel a avut grijă să pregătească mâncare. El a curățat câțiva cartofi, iar Vulpița, șireată din fire a luat doi și i-a pus pe plită, la copt. După ce au terminat de gătit, soții Stegaru au ieșit în curte și au mai destins atmosfera. Viorel a luat un scaun, s-a așezat pe el, iar Veronica a început să danseze în jurul lui. El nu a mai stat mult pe gânduri și s-a ridicat la rândul său să danseze.

De când au revenit la Acces Direct, Vulpița și Viorel au ajuns din nou în atenția publicului. Cei doi s-au mutat la Buzău, după ce un telespectator anonim și-a manifestat mila față de ei și le-a dăruit locuința în care nu mai locuiește.

Ei au povestit că vecinii au fost foarte primitori cu ei. „Am primit gogoși și cafea de la vecini”, povestește încântată Vulpița. Cu toate că nu mai au condițiile din apartamentul unde stăteau cu chirie în Capitală, soții Stegaru au fost nevoiți să se mulțumească cu cei au găsit în casa din Buzău. Ei  au renovat totul și parcă locuința a devenit și mai primitoare. Acolo ei au apă potabilă, o fântână, o curte foarte mare și o sobă tradițională de teracotă. Singura nemulțumire a celor doi soți este faptul că… nu au toaletă în casă, deși nici la Blăgești nu au avut.

Al cui este copilul din pântecul Veronicăi

Veronica trebuie să devină mamă a doua oară. Însă, sarcina îi cam creează probleme. Vecinii spun că nu este copilul lui Viorel, ci al unui vecin.

„Astă-vară ce ai făcut? Până astă-vară domnișoara Vulpița era prietenă cu vecina Cătălina, dar de când a venit la Blăgești cam s-a terminat treaba că s-a întâlnit cu bărbatul său. Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată și pe gât și peste tot”, a aruncat bomba un vecin din Blăgești.

Cu ochii în lacrimi, Vulpița neagă acuzațiile.

„Doamna Mirela, mă jur, nu e adevărat”, a suspinat Vulpița la acest afirmații.

Viorel este și el de partea soției sale. El susține că Veronica Stegaru este cu el însărcinată, drept urmare nu aprobă acuzațiile vecinilor.

”Copilul s-a făcut când eram în carantină. Dacă socotim nu iese cum zice el. În iulie a fost acasă. E în august copilul conceput, aici în București, deci el minte. Dacă e cum zice el, ar avea cinci luni copilul și nu are cinci luni”, spune Viorel.

Viorel, admirat de vecina Iasmina

Între timp, Viorel pare că este îndrăgit de o vecină pe nume Iasmina. Din momentul în care aceasta le-a făcut o vizită lucrurile pare că au căpătat o întorsătură.

”Vreau să fac singură, nu am nevoie de ajutor. Eu și cu Viorel. M-a deranjat vizita. Nu știu care dintre ei face ochi dulci. Cred că Viorel ar defila cu ea pe stradă. Nu m-am dus să mă plimb prin sat să văd dacă are bărbați”, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: