Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp, probleme de funcționare la nivel mondial. Utilizatorii au reacționat imediat

WhatsApp, probleme de funcționare la nivel mondial. Utilizatorii au reacționat imediat

Probleme cu WhatsApp

Aplicația WhatsApp, folosită de întreg globul pămânesc nu a mai funcționat aproximativ 40 de minute, timp în care utilizatorii au reacționat imediat. În cele din urmă, aplicația a redevenit funcțională, dar 70% dintre utilizatori au fost afectați.

WhatsApp, probleme de funcționare la nivel mondial

Aplicația WhatsApp se pare că le-a dat miercuri bătăi de cap tuturor utilizatorilor din întreaga lume.

Conform Firstpost.com, utilizatorii din mai multe regiuni ale lumii, inclusiv România, au raportat erori la folosirea aplicației.

Potrivit DownDetector, site-ul care monitorizează și oferă informații privind starea și întreruperea în timp real a aplicației, a anunțat miercuri că mai mulți utilizatori au raportat probleme de funcționare a aplicației, începând cu ora 13.32.

Se pare că 72% din utilizatorii aplicației WhatsApp au raportat probleme de conectare, trimitere și primire de mesaje, precum și probleme de logare.

Cei peste 1,5 miliarde de utilizatori ai aplicației, atât pe Android, cât și pe iOS, nu s-au putut conecta la aplicație. Momentan nu se știe motivul pentru care Aplicația WhatsApp nu a funcționat aproximativ 40 de minute, reprezentanții companiei urmând să declare acest lucru.

Utilizatorii aplicației au reacționat imediat

Pe diverse rețele de socializare, inclusiv pe Twitter, utilizatorii au postat multe mesaje despre problemele cu care platformă de mesageria s-a confruntat miercuri.”A observat cineva că WhatsApp stă pe loc…sau doar eu am văzut?”, a scris un utilizator pe Twitter.

La scurt timp un alt utilizator a scris că WhatsApp nu funcționează absolut deloc „WhatsApp este dezactivat chiar și după dezinstalarea, reinstalarea și repornirea telefonului meu„, au scris panicate unele persoane care folosesc această aplicație.

Site-ul Downdetector a înregistrat utilizatori care s-au plâns de funcționalitatea aplicației din Londra, Sri Lanka, Peru,New Delhi, Olanda,Germania, Egipt, Columbia, Kazahstan, România, Suedia, Trinidiat și din multe alte state.

Din fericire, la scurt timp, platforma și-a reluat funcționarea. Nu este pentru prima dată când aplicația de mesagerie nu a mai funcționat, în ianuarie 2019, utilizatorii s-au confruntat de două ori cu o problemă asemănătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: