Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp va oferi posibilitatea efectuării de achiziții de bunuri și servicii

WhatsApp va oferi posibilitatea efectuării de achiziții de bunuri și servicii

WhatsAPP

Anunț important din partea reprezentanților Facebook Inc. Potrivit acestora, utilizatorii aplicației WhatsApp vor putea achiziționa bunuri și servicii din interiorul acesteia. Mai mult, aplicația va oferi servicii de stocare a mesajelor.

WhatsApp va oferi posibilitatea efectuării de achiziții de bunuri și servicii

Rețeaua de socializare Facebook Inc și-a anunțat joi utilizatorii platformei WhatsApp că aceasta va oferi posibilitatea efectuării de achiziții de bunuri și servicii din interiorul aplicației și va oferi servicii de stocare a mesajelor. Reamintim că platforma Facebook a cumpărat aplicația WhatssApp în 2014, cu suma de 19 miliarde de dolari.

Astfel, WhatsApp permite companiilor să-și vândă produsele în interiorul aplicației, prin intermediul Facevook Shops, acesta fiind un magazin online lansat în luna mai, care oferă posibilitate efectuării de cumpărături în aplicațiile Facebook.

Totodată, WhatsApp va intra în sectorul serviciilor de cloud computing, oferindu-le firmelor care folosesc instrumentele oferite de serviciile de mesaje pentru clienți, capacitatea de a stoca acele mesaje pe serverele Facebook. Matt Idema, directorul operațional al WhatsApp a declarat că noile achiziții vor putea fi activate în acest an, în timp ce serviciile de stocare a mesajelor, vor putea fi folosite abia în 2021.

Mai mult, aplicația va oferi gratuit serviciul de stocare pentru a atrage noi clienți plătitori care să utilizeze instrumentele companiei. Peste 175 de milioane de oameni utilizează aplicația WhtasApp în fiecare zi în folosul afacerii. Conform Agerpres, Idema a mai spus că Facebook nu va folosi mesajele găzduite pe serverele sale în alte scopuri comerciale.

Ce este Whats App

WhatsApp este o platformă de mesagerie creată pentru telefoanele mobile prin care persoanele pot trimite mesaje cu imagini și cu conținu video și audio. Aplicația care a marcat dezvoltarea domeniului social media, a fost creată în 2009, de către Brian Acton si Jan Koum, iar în 2014 Facebook a anunțat că a preluat aplicația în schimbul sumei de 19 miliarde de lei.

Conform Wall Street, aplicația WhatsApp nu mai funcționează pe anumite telefoane. De la 1 februarie, această aplicație nu a mai funcționat pe Iphone-urile pe care rulează iOS8 sau versiuni mai vechi, ceea ce înseamnă că orice persoană care are iPhone 6 sau mai nou pot folosi în continuare această aplicatie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: