Redactia.ro
Home » Monden » William și Kate, ieșire surprinzătoare alături de cei trei copii. Cum au fost surprinși cei cinci membri ai Casei Regale

William și Kate, ieșire surprinzătoare alături de cei trei copii. Cum au fost surprinși cei cinci membri ai Casei Regale

GALERIE FOTO (4) William și Kate, ieșire surprinzătoare alături de cei trei copii

William și Kate, ieșire surprinzătoare alături de cei trei copii. Deși Ducesa de Cambridge a declarat în nenumărate rânduri că are grijă ce alimente consumă și că ține diete stricte, aceasta a decis să păcălească regimul. Kate și William au mâncat împreună cu copiii lor hamburgeri și cartofi prăjiți. Cum au fost surprinși?

William și Kate, ieșire surprinzătoare alături de cei trei copii. Cum au fost surprinși cei cinci membri ai Casei Regale

William și Kate, ieșire surprinzătoare alături de cei trei copii. Soția prințului William nu a avut niciodată probleme cu greutatea, deși a adus pe lume trei copii. Kate a declarat în nenumărate rânduri că are grijă de sănătatea sa și că ține diete echilibrate. Ducesa de Cambridge a mărturisit într-un interviu că de obicei nu gătește, dar câteodată se distrează alături de copiii ei în bucătărie.

Recent, Kate și William au fost surprinși în timp ce își duceau copiii la fast-food. Cei doi le-au cumpărat acestora hamburgeri și cartofi prăjiți. Cuplul regal a fost însoțit de prințul George, 8 ani, Prințesa Charlotte, 6 ani și Prințul Louise, 3 ani. Cei cinci membri ai Casei Regale au mers pe o terasă, unde au mâncat cartofi prăjiți și hamburgeri. De asemenea, alături de ei a fost și cățelul familiei, care a preferat să stea cuminte sub mesele de pe terasa pub-ului.

William a fost surprins în timp ce își ajuta unul dintre copii când acesta a mușcat din hamburger și s-a dovedit a fi fierbinte. Un martor a lăudat Familia Regală, mărturisind că s-au comportat normal. ”A fost minunat să văd ce familie cu picioarele pe pământ sunt. Ar fi fost ușor să nu-i remarc – păreau doar o familie obișnuită.Râdeau și vorbeau și, în mod evident, se bucurau unul de compania celuilalt. Au mâncat afară, bănuiesc că a fost mai ușor pentru copii. Nu era niciun bodyguard în jur, se relaxau ca niște oameni obișnuiți. Au mâncat hamburger și cartofi prăjiți. Aveau și cățelul cu ei, un spaniel negru, și toți râdeau de nu mai puteau”.

William si Kate iesire de senzatie alaturi de copiii lor

Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor

Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele copiilor săi. Prințul George și frații săi mai mici par să aibă o pasiune specifică în comun cu tatăl lor, William. De asemenea, aceasta este împărtășită și de unchiul lor, Prințul Harry. Se pare că toți copiii lui Kate sunt pasionați de aviați și de tot ce ține de aeronave. În timpul unei vizite oficiale la baza Forțelor Aeriene Regale, Ducesa de Cambridge a făcut această dezvăluire. Soția prințului William se afla acolo pentru a mulțumi militarilor și civililor pentru că au ajutat la evacuarea a mii de refugiați din Afganistan. În timpul vizitei, Kate a vorbit cu sergentul Mark Kurtis, care ulterior a declarat că Ducesa i-a spus că cei trei copii ai săi sunt pasionați de aviație.

Prințul William a fost căpitan în misiunile de căutare și salvare din cadrul Forțelor Aeriene Regale, dar s-a retras din post, înainte să își dedice timpul responsabilităților regale. Totodată, Prințul Harry a intrat în armată, unde a zburat cu elicoptere, fiind comandant onorific al detașamentului aerian din Suffolk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: