Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în familia regală! Kate și William au făcut anunțul trist: „Ne va lipsi foarte mult”

Doliu în familia regală! Kate și William au făcut anunțul trist: „Ne va lipsi foarte mult”

GALERIE FOTO (2) Kate și William au făcut anunțul trist

Prințul William și Kate Middlteon sunt în doliu, după ce o câinele familiei, Lupo, a murit. Membrii familiei sunt îndurerați de pierderea patrupedului. Întreaga familie plânge moartea celui care le-a fost alături timp de nouă ani. Lupo le-a adus bucurie și momente de neuitat membrilor Familiei Regale.

Doliu în familia regală! Kate și William au făcut anunțul trist: „Ne va lipsi foarte mult”

Familia Regală este în doliu! Prințul William și Kate Middleton sunt îndurerați după ce au pierdut o ființă dragă lor. Este vorba despre patrupedul Lupo, care îi făcea să zâmbească zi de zi și care i-a molipsit cu iubirea lui timp de nouă ani. Anunțul trist a fost făcut pe pagina oficială de Instagram Kensington Royal. Conform familiei regale, Lupo a murit weekend-ul trecut, iar membrii familiei au transmis că ăi vor simți lipsa prietenului lor. „Foarte trist. În weekendul trecut, dragul nostru câine, Lupo, a murit. El a fost în inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va lipsi foarte mult. – W & C”, au scris Prinţul William şi Kate Middleton pe Instagram.

Totodată, fratele lui Kate Middleton a transmis și el că durerea de a pierde un câine este foarte mare, iar cei care iubesc animalele știu că acest eveniment este unul trist. James Middleton l-a descris pe Lupo ca fiind un „tovarăș loial” și un membru al familiei, nu doar ca pe un câine.„A murit Lupo, câinele iubit al surorii mele Catherine și al familiei sale. Nimic nu te poate pregăti vreodată pentru pierderea unui câine. Pentru cei care nu au avut niciodată un câine ar putea fi greu să înțeleagă pierderea. Cu toate acestea, pentru cei care au iubit un câine știți adevărul: un câine nu este doar un animal de companie, este un membru al familiei, cel mai bun prieten, un tovarăș loial, un profesor și un terapeut”, a scris fratele lui Kate Middleton.

Lupo, cainele Familiei regale

Drama în familia regală

La începutul acestui an, prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan de Sussex au anunțat că renunță la rangul de membri. Se pare că aceștia nu s-au consultat cu Familia regală înainte de a face acest anunț. Astfel, cei doi au fost nevoiți să poarte un alt nume după producerea Megxit-ului. Harry și Meghan au renunțat și la sursele de finanțare guvernamentale și sunt nevoiți să returneze 2,4 milioane de lire sterline, bani cu care s-a renovat casa acestora din Windsor.Mai pe scurt, acestia nu vor mai putea fi numiți duci de Sussex, dar vor putea păstra varianta de adresare „Alteța sa regală”. Nu este pentru prima oară când are loc un asemenea eveniment în Familia Regala. În 1999, Prințesa Diana și-a pierdut titlul regal, după ce a divorțat de Prințul Charles.

După 11 ani de căsnicie, Prințesa Diana și Prințul Charles s-au despărțit, iar din cauza aceasta prințes Diana a rămas fără titlu. Cu toate că Regina Elisabeta și-a dorit ca fosta ei noră să-și păstreze titlul nobiliar, Prințul Charles s-a opus cu vehemență acestui lucru. Acesta a cerut ca fosta lui soție să primească numele de Diana, Prințesa de Walles. Fiul său cel mare, Prințul William i-a promis mamei sale că, la 14 ani, când va ajunge rege îi va da titlul nobiliar înapoi. Pentru a se folosi de toate privilegiile, Prințesa Diana trebuia să-i ceară voie reginei Elisabeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: