Redactia.ro
Home » TV » Wow! Cum arată și cine este mama Cleopatrei Stratan

Wow! Cum arată și cine este mama Cleopatrei Stratan

GALERIE FOTO (7) Wow! Cum arată și cine este mama Cleopatrei Stratan

Mama Cleopatrei Stratan. Deși tatăl și fiica sunt celebrii, soția lui Pavel Stratan rămâne în umbră, departe de ochii presei. Rodica Stratan este soția cântărețului și mama celor doi copii ai săi.

Wow! Cum arată și cine este mama Cleopatrei Stratan

Cleopatra Stratan nu maia re nevoie de nicio prezerntare, ea fiind cunoscută de întreg publicul românesc încă de pe vremea când avea doar trei anișori. Se știe că tatăl său, Pavel Stratan și mama sa, o susțin îndeaproape. Deși ea și tatăl său, sunt cunoscuți, puțini știu cine este mama Cleopatrei. Aceasta a preferat întotdeauna să rămână în umbră.

Rodica Stratan își susține fiica din umbră, preferând însă, să nu apară la evenimente sau să fie fotografiată. Dar, paparazzy Spynews. au surprins-o alături de soțul ei anul trecut în timp ce luau prânzul împreună.

Rodica Stratan îi susține din umbră pe faimoșii familiei

Pavel Stratan este o persoană glumeață și plină de carismă, însă, nici soția lui nu se lasă mai prejos. Surprinși în oraș, Rodica Stratan pare că era într-o formă de zile mari, fiind toată numai un zâmbet. Pavel Stratan a mărturisit în cadrul unei emisiuni de ce soția sa nu dorește să apară în fața camerelor.

Foarte multă lume întreabă <>. Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține”. Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17-18, 19 ani, dacă e rău copilul, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte”, a declarat muzicianul din Chișinău.

Citeste si:Descoperire șocantă în București. Un cadavru cu o pungă pe cap a fost găsit în Militari

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: