Redactia.ro
Home » Monden » Xonia spune adevărul despre problemele pe care le-a întâmpinat la Survivor România. Fosta concurentă a rupt tăcerea: „Nimeni nu a știut!”

Xonia spune adevărul despre problemele pe care le-a întâmpinat la Survivor România. Fosta concurentă a rupt tăcerea: „Nimeni nu a știut!”

Survivor România All Stars a fost unul dintre cele mai urmărite și discutate show-uri din televiziunea românească, iar experiențele concurenților din spatele camerelor au stârnit mereu curiozitatea publicului. În cadrul interviurilor PlayTalk cu Rebeka Pascu, Xonia a împărtășit detalii despre experiența sa la Survivor România, ediția din anul 2022, și cum problemele de sănătate au avut un impact asupra aventurii sale.

Cu ce probleme de sănătate grave s-a confruntat Xonia

Xonia, al cărei nume real este Loredana Sachelaru, a fost selectată să facă parte din echipa Faimoșilor în ediția Survivor România din 2022, sub egida PRO TV. Cu toate acestea, artista se confrunta cu probleme de sănătate la momentul respectiv, fiind diagnosticată cu o boală autoimună.

Nu s-a înțeles, de fapt, ce a fost. Eu aveam deja problemele mele de sănătate și diagnosticul meu. Eram pe un anumit tratament, mai multe pastile la timpul respectiv. Ce nu am știut și am aflat împreună cu voi toți, acolo, este că, de la prea multă expunere la soare, pentru că acolo eram expuși non-stop la soare și la căldură, pentru că a fost atât de exagerat, am făcut o reacție adversă, o alergie la medicamentul pe care eu îl luam pentru problema mea”, a povestit Xonia.

Xonia, probleme grave de sănătate la Survivor

În timpul aventurii în Republica Dominicană, Xonia a experimentat o reacție neașteptată. Din cauza temperaturilor ridicate și a expunerii îndelungate la soare, fața cântăreței s-a umflat. Aceasta a dezvăluit că umflarea feței a fost cauzată de efectele adverse ale medicamentelor pe care le lua la momentul respectiv. Ceea ce nu știa era că nu avea voie să stea prea mult la soare în timpul tratamentului.

Xonia și-a exprimat regretul pentru neatenția sa cu privire la expunerea la soare. Ea a mărturisit că nu a cerut producătorilor nicio formă de protecție, precum o șapcă sau o pălărie, ceea ce ar fi putut să prevină reacția adversă a medicamentelor.

„Dacă știam, aș fi putut să vorbesc cu echipa să le spun că am nevoie de o șapcă, să nu stau atât de mult expusă la soare. Dar nu am știut, nimeni nu a știut. Nu m-am gândit înainte să mă duc. Asta a fost problema. M-am și ars de la soare, pentru că eu am pielea foarte albă, dar am și avut o reacție de la medicament.

Medicul s-a uitat atunci la mine și, din păcate, nu aveam ce face. Nu puteam opri nici medicamentul, dar nici nu avea ce să îi dea. Nu m-am speriat, dar nici nu m-a interesat. Eu eram acolo cu un alt scop și motiv, chiar mi-a părut foarte rău că am ieșit atât de repede din concurs. Nici nu am vrut să ies, nu m-a interesat că sunt umflată. Asta este, se întâmplă, mare lucru, a mărturisit artista în cadrul interviului.

S-ar mai întoarce Xonia la Survivor?!

Întrebată dacă ar mai participa la Survivor România în viitor, Xonia a răspuns sincer. Deși și-ar dori să mai repete experiența, nu intenționează să o facă în viitorul apropiat. Motivul este clar: artista pune sănătatea sa mai presus de orice altă experiență sau contract TV. Ea a ales să se concentreze pe starea sa de bine și să evite eventualele complicații de sănătate în aventuri viitoare.

„Sincer, nu aș mai repeta în secunda asta experiența deoarece sunt acum pe un alt tip de medicament. Cât de cât mi-am și reglat puțin sănătatea și nu aș mai vrea să mai am o surpriză, să mă aflu acolo și să…În același timp, să poți să mergi la Survivor înseamnă să fii super pregătit mental și emoțional. Fizicul nu e atât de important cât e mentalul.

Eu, în secunda asta, tocmai că mi-am revenit cu sănătatea și mentalul meu e cum să fac mai multe cu cariera, cu muzica, cu actoria, cu scrisul, compusul. Sunt puțin altundeva în viața mea și simt că trebuie să recuperez ceea ce am pierdut în ultimii 4 ani”, a mai spus Xonia în cadrul interviului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: