Redactia.ro
Home » Monden » Zanni de la ”Survivor”, amendat de poliție. Ce faptă a comis ”Faimosul”

Zanni de la ”Survivor”, amendat de poliție. Ce faptă a comis ”Faimosul”

Zanni de la ”Survivor”, amendat de poliție. În timp ce se află în Republica Dominicană, noi detalii ies la iveală despre concurenții care participă la competiția ”Survivor România”. Zannidache, de exemplu, membru al echipei „Faimoșii”, a fost sancționat de oamenii legii cu o amendă în valoare de 2.000 de lei. Ce gest a făcut protejatul lui Alex Velea de a fost pedepsit astfel de polițiști?

Zanni de la ”Survivor”, amendat de poliție. Ce faptă a comis ”Faimosul”

Zanni de la ”Survivor”, amendat de poliție. Zannidache, membrul echipei ”Faimoșilor” de la show-ul ”Survivor România” a fost amendat de poliție cu 2.000 de lei, în urmă cu doi ani. Fapta comisă de protejatul lui Alex Velea este, adesea, săvârșită și de restul populației, transmite wowbiz.ro.

Mai exact, în fața căminului unde locuia, un om al legii l-a observat pe Zannidache cum a aruncat pe jos o sticlă de plastic de doi litri. Polițistul s-a apropiat de acesta și l-a atenționat asupra gestului său. I-a cerut, de altfel, să se legitimeze, dar Zanni a refuzat și a refuzat, de asemenea, să semneze procesul verbal, deoarece poate lua sticla de jos și să o arunce în tomberon. Însă, polițistul nu s-a lăsat mai prejos și i-a spus că-l va duce la secție dacă nu prezintă actele de indentitate. Drept urmare, arstitul i-a înmânat buletinul și asa i s-a aplicat amenda în valoare de 2.000 de lei. Restul prietenilor care erau lângă el în acel moment, au refuzat să se pună martori în întocmirea procesului verbal.

Image result for zannidache

Zannidache a cerut instanței să-i anuleze amenda

Considerându-se nedreptățit, Zanni se pare că a decis să meargă până în pânzele albe pentru a-și aduce lucrurile în favoarea sa. Anume, a mers în instanță și a cerut anularea amenzii sau măcar reducerea sacțiunii la 200 de lei. Judecătorii au analizat cererea concurentului de la Survivor și au concluzionat că omul legii a acționat legal. De altfel, acestora li s-a părut suspect faptul că Zanni a declarat în procesul verbal că se afla în timpul unu joc video, cu un prieten, atunci când a avut loc întâmplarea cu pricina.

Magistrații nici nu i-au anulat amenda și nici nu i-au redus-o la 200 de lei. Au motivat în refuzul lor că tânărul a făcut o faptă nocivă pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea oamenilor.

”Sancțiunea aplicată petentului îndeplinește pe deplin cerințele de legalitate și proporționalitate prevăzute de Anexa nr.1 a HCGMB nr.120/2010 și O.G. nr.2/2001, fiind stabilită în limitele prevăzute de lege pentru acest gen de contravenții, sancțiune pe care instanța, având în vedere starea de pericol creată, atitudinea nesinceră a petentului, o consideră proporțională cu gradul de pericol social al faptei săvârșite de petent, faptă care aduce o gravă atingere mediului înconjurător și sănătății cetățenilor. Prin urmare, instanța apreciază că sancțiunea avertismentului nu se impune, fapta sancționată în cauză neputând fi socotită cu o gravitate redusă în sensul art.7 alin.2 din OG nr.2/2001”, este precizat în motivația judecătorească.

În urma deciziei instanței, Zannidache putea face apel, dar nu a mai mers mai departe și a plătit, în final, amenda de 2000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: