Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Zannidache: ”Este un exemplu…”

Ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Zannidache: ”Este un exemplu…”

Ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Zannidache

Ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Zannidache. Alexandru Cumpănașu l-a urmărit atent pe Zannidache, faimosul de la Survivor România 2021, și a vrut să le spună și urmăritorilor săi cât de mult îl apreciează pe tânărul artist.

Ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Zannidache:”Este un exemplu…”

Ce părere are Alexandru Cumpănașu despre Zannidache. Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut în urma cazului de dispariție a Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Fostul politician s-a implicat mult în rezolvarea acestui caz, dar din păcate, nu a rezolvat nimic, iar cele două fete nu au fost găsite nici până în ziua de azi. Recent, Cumpănașu le-a dezvăluit urmăritorilor săi, părerea despre Zannidache, faimosul de la Survivor România. Acesta susține că îl cunoaște pe Zanni încă de dinainte de show-ul de la Kanal D. Totodată, Cumpănașu a declarat că i-a ascultat muzica și îi știe povestea de viață a artisutlui, și consideră că poate fi un exemplu pentru tinerii de vârsta lui, pentru că a reușit să-și depășească condiția. ”Nu cântă deloc rău, dar în primul rând apreciez la el faptul că vine dintr-un mediu sărac și că a avut ambiție, curaj, determinare și a reușit în cele din urmă că-și atingă visul.Este un exemplu din punctul ăsta de vedere, cu siguranță”,a spus Alexandru Cumpănașu într-un live pe TikTok.

Zannidache, unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor

Zanni a reușit să le cucerească inimile românilor, devenind unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România. Tânărul acoperit cu tatuaje s-a făcut remarcat pentru felul în care gândește, dar și pentru sinceritate de care dă dovadă vizavi de colegii săi. “Nu mă interesează de cei din jurul meu dacă eu simt, spun adevărul! Treaba mea în echipa este să-i mențin pe toți sinceri.Sunt foarte mulți care se mint foarte mult pe ei! Ne mințim că ne iubim!Dacă pleacă cineva din echipa asta s-ar simți lipsa doar a unora.Să ne nominalizam și gata cu vrăjeala!Nu suntem suficient de pregătiți și se vede diferența dintre echipe”,a declarat Zanni în ultima ediție.

Întrebat ce părere are despre colegii săi, Zannidache a precizat că cel mai slab va merge acasă, iar cel fals va ceda pentru că se va ocupa el de acest lucru. Discursul artistului a fost apreciat de fanii emisiunii care l-au felicitat imediat pentru faptul că este real și nu acceptă minciuna. În vârstă de 22 de ani, Zannidache face parte din echipa lui Alex Velea. Cu toate astea, tănărul nu a avut o viață ușoară, fiind abandonar de părinții lui la o vârstă fragedă și au plecat în Grecia. Zanni a crescut în condiții grele și a făcut tot posibilul să își depășească condiția și să evolueze. Până la vârsta de 6 ani, acesta a stat la orfelinat, dar viața i-a pregătit o surpriză. Acum, Zannidache este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România.”Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mai spus tânărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: