Redactia.ro
Home » Monden » Zanni, dezvăluiri după ce a câștigat Survivor. Cum a pierdut o mare parte din bani. „Am fost manipulat de zeci de mii de euro”

Zanni, dezvăluiri după ce a câștigat Survivor. Cum a pierdut o mare parte din bani. „Am fost manipulat de zeci de mii de euro”

Zanni, câștigătorul Survivor România, a făcut dezvăluiri șocante pe contul său de Instagram, unde a mărturisit că a fost manipulat și păcălit de persoane din anturajul său, pierzând astfel toți banii câștigați în ultimii doi ani. În postarea sa, Zanni a exprimat frustrările și dificultățile prin care a trecut, oferind o imagine clară a provocărilor pe care le-a întâmpinat de la câștigarea competiției.

Manipulat de persoane din anturaj

Într-un mesaj postat pe Instagram, Zanni a dezvăluit că a fost manipulat de zeci de mii de euro în cei doi ani de la câștigarea Survivor România. „N-am fost prea priceput în materie de bani, dar am fost și prost, de aceea banii mi s-au furat cu ușurință”, a spus el. După această postare, jurnaliștii de la Fanatik l-au contactat pentru a obține mai multe detalii despre cei care l-au manipulat. „Toată lumea”, a răspuns artistul, exprimându-și frustrarea și dezamăgirea.

Păi, tu nu ți-ai da seama dacă cineva îți ia salariul bine meritat și muncit? Sau dacă ți se fură bani din buzunar? Nu pot recupera nimic și nici nu am intenția să recuperez ceva. Sunt doar dezgustat că am fost păcălit”.

Pierderi financiare de peste 100.000 de euro

Zanni a mărturisit că a pierdut peste 100.000 de euro, majoritatea provenind din manipularea și înșelătoria persoanelor care au profitat de povestea sa de viață. Fostul concurent de la Survivor România, care a crescut într-un cămin și a trecut prin multe greutăți, a spus că oamenii au folosit această poveste pentru a-l manipula.

Am crezut mereu că sunt o persoană rece și trebuie să mă schimb. Trebuie să fiu mai înțelegător cu oamenii. Când devii mai înțelegător, lumea nu te vede mai bun, te vede bun de plată. E vorba de peste 100.000 de euro. Și-au umplut buzunarele cu mulți bani fără să-mi înapoieze și mie măcar 1%”, a explicat el.

O viață nouă, dar lecții dure

Deși a pierdut o sumă considerabilă, Zanni a reușit să economisească suficient pentru a-și schimba viața. „Ce mi-am achiziționat eu sunt banii strânși chibzuit de mine”, a precizat el. Cântărețul nu se plânge de situația financiară actuală și afirmă că a învățat lecții importante despre gestionarea banilor și despre încrederea în oameni.

Am strâns suficient cât să-mi schimb viața. Nu mă plâng de bani. Dacă mă plângeam de bani, ieșeam public să dau în gât tot cu subiect și predicat”, spune artistul. Zanni își dorește ca povestea sa să fie o lecție pentru alții, subliniind importanța vigilenței și a prudenței în gestionarea finanțelor personale.

Din ce trăiește Zanni

Zanni își câștigă existența prin multiple activități artistice și de business. Popularitatea sa a crescut semnificativ încă de la primele apariții pe micile ecrane, iar comunitatea sa de fani pe internet s-a extins rapid. Artistul participă la diverse evenimente artistice, reușind să își monetizeze talentul și notorietatea. Chiar dacă relația sa profesională cu Alex Velea s-a încheiat, Zanni a continuat să câștige bani din domeniul muzical.

Pe lângă activitățile artistice, Zanni deține o firmă cu clasa CAEN 9002, dedicată activităților de suport pentru interpretare artistică (spectacole). Firma, înființată acum trei ani, a avut o cifră de afaceri de 148.751 de lei în 2022, înregistrând o creștere de două procente față de anul anterior. Cu toate acestea, profitul net a scăzut cu 26%, ajungând la 105.343 de lei în 2022.

De asemenea, Zanni a obținut venituri și din galele MMA, unde a participat în calitate de luptător. Contractul cu Pro TV pentru prezentarea emisiunii Survivor: ExtraShow pe platforma Voyo i-a adus venituri considerabile. În perioada în care a prezentat această emisiune, Zanni ar fi câștigat peste 10.000 de euro, conform informațiilor apărute în presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: