Redactia.ro
Home » Monden » Zanni i-a mai dat o șansă Anei Porgras? Ce dezvăluire a făcut câștigătorul de la Survivor România

Zanni i-a mai dat o șansă Anei Porgras? Ce dezvăluire a făcut câștigătorul de la Survivor România

Zanni i-a mai dat o șansă Anei Porgras

Zanni i-a mai dat o șansă Anei Porgras? Artistul a avut o prieteni apropiată cu Ana Porgras în perioadă în care au participat la Survivor România. Ulterior, relația lor s-a răcit brusc, iar acum multă lume se întreabă dacă s-au împăcat. Câștigătorul emisiunii a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre împăcarea cu Ana Porgras.

Zanni i-a mai dat o șansă Anei Porgras? Ce dezvăluire a făcut câștigătorul de la Survivor România

Zanni i-a mai dat o șansă Anei Porgras? Zannidache a câștigat marele premiu de la Survivor România 2021. Acesta a avut o relație specială cu Ana Porgras, colega de echipă din concurs. După ce a luat premiul, relația lor s-a răcit brusc, iar fanii celor doi au fost dezmaăgiți de acest lucru, mai ales că ei se așteptau ca cei doi Faimoși să se cupleze. De atunci, internauții îl întreabă des pe Zanni dacă s-a împăcat cu Ana. Recent, artistul a dezvăluit în mediul online că a decis să-i mai ofere o șansă brunetei. Zanni i-ar fi scris fostei gimnaste și cei doi s-ar fi întâlnit. „I-am scris și ne-am împăcat. Și ne-am văzut și ne-am cumpărat o Cola și m-am dat cu spray Hugo Boss”, a spus Zanni pe Tik Tok. Filmarea artistului a fost inițiată într-o formă de glumă, motiv pentru care fanii nu știu dacă să ia declarația în serios sau nu.

De ce s-au certat Ana Porgras cu Zannidache

Ana Porgras și Zanni au avut o relație apropiată la Survivor, dar, imediat după ce a ajuns în țară, artistul a declarat că nu mai vorbește cu bruneta. Invitat în platoul emisiunii Teo Show, cântărețul a declarat că motivul rupturii ar fi fost un mesaj pe care el l-a citit în telefonul fostei gimnaste, afirmând că a fost dezamăgit de ceea ce a citit. „Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog, răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că «stai cu ăla», o înjura ăla și ea îi zicea:”Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!» Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat”, a spus el.

Ulterior, Ana a dat o altă explicație. Bruneta a spus că ea și Zanni nu au fost niciodată un cuplu, dar ea l-a susținut pe acesta din tot sufletul. De asemenea, Ana Porgras a spus că nu ea este vinovată în cazul în care Zanni avea alte așteptări de la ea. „Va zic eu ce mesaj a vazut, un mesaj de la o anumita persoane care nah… Eu nu trebuie sa dau explicatii despre viata mea, pur si simplu nu am mai vorbit, dar noi nu ne-am certat. El a fost dezamagit, eu am fost dezamagita ca a intrat in intimitatea mea. El a spus ca eu am ezitat sa ii dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secunda, pur si simplu i-am dat telefonul. Sunt sincera si asa am fost intotdeauna, cu toate ca nici nu avea sens sa dau explicatii.Nu ne-am certat’, a mai mărturisit Ana Porgras.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: