Redactia.ro
Home » Monden » Zanni și-a cumpărat apartament din banii de la Survivor! Cum arată acum casa artistului

Zanni și-a cumpărat apartament din banii de la Survivor! Cum arată acum casa artistului

GALERIE FOTO (7) Zanni și-a cumpărat apartament din banii de la Survivor! Cum arată acum casa artistului

Zanni și-a îndeplinit oficial unul din visurile sale! Câștigătorul Survivor România 2021 și-a achiziționat apartamentul mult visat, cu banii obținuți din competiție de la Kanal D.

Zanni și-a cumpărat apartament din banii de la Survivor! Cum arată acum casa artistului

Zanni este unul dintre tinerii care au ajuns imediat la sufletul publicului. Ajutat de Alex Velea să devină cunoscut, artistul a incercat să se afirme prin participarea la diferite show-uri televizate. După ce a participat la ”Chefi la cutițe”, cântărețul și-a încercat norocul și la Survivor România, acolo unde, susținut de public și cu multă muncă, a ieșit câștigător.

Întors din Republica Dominicană cu o sumă imensă de bani, Zanni și-a dorit să-și achiziționeze casa lui, fiind unul din visurile sale. Cântărețul din gașca lui Alex Velea și-a luat un apartament cu cei 50.000 de euro câștigați cu sudoare la “Survivor”. Încântat peste măsură de propria achiziție, Zanni a postat și primele imagini din locuință, pe contul său de socializare.

“Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a declarat Zanni.

Cu ce se ocupa Zanni înainte de să devină artist

Odată ce a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, viața lui Zanni s-a schimbat la 360 de grade. Și încă ies la iveală detalii dureroase despre viața de dinainte de a fi cunoscut al celui care a câștigat inimile milioanelor de români după lupta de supraviețuire din Jungla Dominicană.

Este lucru bine știut că Zanni a făcut primi pași în muzică cu ajutorul lui Alex Velea. Însă iată cu ce se ocupa Zanni înainte să devină artist și de a o lua pe acest drum care l-a făcut într-un timp destul de scurt să devină celebru în showbizul autohton.

Privat de căldura unei familii în copilărie, Zanni a început abia acum să simtă ce înseamnă să ai parte de susținerea celor dragi odată ce a ajuns în “familia de la studio”, acolo unde este Alex Velea, Antonia și ceilalți artiști din Golden Boy Society.

“Eram un simplu frizer într-un cămin de studenți și mă plictiseam, trecusem de etapa copilăriei, mă maturizasem, făcusem cursurile de frizeri, știam ce vreau să fac cu viața mea. Aveam clienții mei, o comunitate a mea în acel cămin, eram cunoscut ca frizer. Doream să evoluez, să părăsesc acel cerc.”, a mărturisit Zanni, într-un interviu emoționant pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: