Redactia.ro
Home » Monden » Zarug a vorbit despre relația sa cu un chinez! ”Era cu bătut la trei noaptea în ușă, cu pumni și picioare”

Zarug a vorbit despre relația sa cu un chinez! ”Era cu bătut la trei noaptea în ușă, cu pumni și picioare”

Zarug a vorbit despre relația sa cu un chinez! ”Era cu bătut la trei noaptea în ușă, cu pumni și picioare”

Zarug a vorbit despre relația sa cu un chinez! Fostul concurent de la Asia Express a dezvăluit că dezpărțirea de iubitul lui nu l-a afectat. 

Zarug a vorbit despre relația sa cu un chinez! ”Era cu bătut la trei noaptea în ușă, cu pumni și picioare”

Mihai Zarug, în vârstă de 40 ani, și-a dorit mereu să facă modă, chiar dacă a absolvit Facultatea de Drept. După un moment critic din viața lui, designerul vestimentar a decis să plece pentru a studia la o școală renumită din Paris. Îndrăgitul Zarug, fost participant la Asia Express, s-a născut în Botoșani, acolo unde a rămas până la 18 ani. A fost constrâns să facă Facultatea de Drept la Iași, care deși e un oraș frumos, îl asociază cu amintiri neplăcute.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu’, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Zarug recunoaște că nu se putea resemna că aceea e viața lui, ajungând la capătul puterilor: „am început să mă documentez de pe net și am găsit această școală de management la Paris (MBA). Eu voiam modă, dar eu nu mi-am cultivat niciodată pasiunea pentru desen, pentru creat haine, pentru că orice era prea feminin încercam să ascund, să fiu cât mai straight. Asta credeam că se așteaptă de la mine”, a povestit designerul.

Fostul concurent de la Asia Express și-a vândut mașina pentru a face rost de suma necesară pentru a pleca la studii în străinătate, iar la Paris a stat doi ani, scrie viva.ro.

”Mama mi-a zis că dacă vreau la Paris, să mă descurc, pentru că ea mi-a plătit deja o educație. Și m-am descurcat”, a mai continuat el.

În Franța, designerul a avut un singur iubit, din China, cu care a fost împreună timp de un an, însă despărțirea nu l-a afectat pe Zarug. Mai mult decât atât, relația a fost una tumultuoasă: „ca să fiu foarte sincer, m-am simțit ușurat pentru că nu am fost îndrăgostit de el. L-am folosit ca să-l uit pe altul, rămas în România. M-am simțit prost când ne-am întâlnit după niște ani și a simțit el nevoia să-mi mărturisească că eram noi prea tineri și fără experiență și de asta nu a mers relația. Era cu bătut la trei noaptea în ușă, cu pumni și picioare, cu scandal”, a mărturisit Zarug la podcast.

Cu ce se ocupă părinții lui Zarug

Zarug a vorbit și despre ocupațiile părinților lui. Tatăl acestuia a fost șef la Comisariatul Județean pentru Protecția consumatorului, iar mama lui, Ana Manuela, este manager, iar în trecut a lucrat și în domeniul politicii. Ea are peste 500 de angajați și este un adevărat lider. Ioan Zarug, fratele acestuia, a fost vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

„Mama mea e un lider, o femeie care și-a croit drumul într-o lume a bărbaților și asta spune multe despre forța ei interioară și despre stilul ei ca om.”, a povestit Zarug.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: