Redactia.ro
Home » Monden » Primul lucru pe care l-a făcut Zarug când s-a întors în România! Concurentul de la Asia Express a început să plângă

Primul lucru pe care l-a făcut Zarug când s-a întors în România! Concurentul de la Asia Express a început să plângă

Primul lucru pe care l-a făcut Zarug când s-a întors în România! Concurentul de la Asia Express a început să plângă

Primul lucru pe care l-a făcut Zarug când s-a întors în România! Acesta și coechipiera lui Lorelai au fost eliminați în ediția trecută a emisiunii. 

Primul lucru pe care l-a făcut Zarug când s-a întors în România! Concurentul de la Asia Express a început să plângă

În ediția de miercuri a acestei săptămâni încă o echipă a plecat acasă din competiția Asia Express, iar aceasta a fost formată din Zarug și Lorelei Bratu, cei care au adus zâmbetul pe buze multor telespectatori cu umorul lor bine dezvoltat. Din păcate nu au mai reușit să continue în concursul de la Antena 1, însă au fost foarte mulțumiți de parcursul lor în competiție și de faptul că au avut șansa să participe la un astfel de proiect, o experiență a vieții lor.

Zarug a vorbit despre ce a făcut prima oară când s-a întors în România din Asia Express, iar concurentul a precizat că s-a băgat în pat, după ce și-a dus la bun sfârșit toate tabieturile, și a început să plângă.

”Mi-am tăbârcit bagajele în casă, am umplut o cadă de apă caldă, mi-am comandat mâncare, am mâncat, m-am spălat (în ordinea asta), m-am băgat în pat şi am plâns două zile”, a spus Zarug, potrivit Viva.ro.

Zarug a mai mărturisit și care a fost cel mai greu moment din competiția Asia Express. Concurentul a precizat că i-a fost foarte dificil să ceară ajutor unor necunoscuți, asta deoarece mulți dintre ei nu aveau deloc o situație bună și aveau nevoie de ajutor mai mult decât concurentul.

”Cel mai greu de dus în Asia a fost să accept ajutorul necunoscuţilor, pentru că de cele mai multe ori se arătau generoși oameni care în mod clar aveau nevoi mai mari decât mine. Indiferent cât de greu îmi era, eu cel puţin eram foarte conștient că nevoia mea era una conventională şi temporară și a trebuit să lupt mult cu sentimentul de vinovăţie”, a mai spus el pentru sursa citată.

Motivul pentru care Zarug a încălcat regulile competiției Asia Express

Zarug și Lorelei Bratu formează una dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express. Aceștia au atras simpatia publicului datorită carismei de care au dat dovadă de-a lungul episoadelor, dar și a modului amuzant în care tratează situațiile. Deși sunt plăcuți de cei de acasă, asta nu înseamnă că au dreptul de a încălca regulile impuse de emisiune. În ediția de duminică, Irina Fodor a fost nevoită să tragă un semnal de alarmă din cauza comportamentului neadecvat pe care Zarug și Lorelei l-au arătat.

La una dintre probe, toți concurenții s-au întâlnit într-o pădure. Prezentatoarea a explicat regulile jocului pentru toate echipele. Fiecare echipă a avut mai multe obiecte de recuzită: trei pahare cu ceai, patru pahare cu cafea, o pâine, nuci de pădure, o sticlă cu apă, steag, dar și două cutii cu lapte și șase mere. Toate acestea trebuiau duse pe o masă la semnalul unui judecător.

Tot în cadrul acestei probe, concurenții au fost supuși mai multor comenzi precum să se descalțe, să aducă telefonul sau să meargă în față. În momentul în care Irina Fodor a dat startul competiției, Zarug și Lorelei nu s-au mișcat deloc. Aceștia au refuzat să participe la joc și au deranjat celelalte echipe care voiau să se concentreze.

Mai mult decât atât, Zarug și Lorelei Bratu au preferat să mănânce din obiectele alimentare primite pentru desfășurarea probei decât să participe activ la competiție. Ceilalți concurenți au fost surprinși de comportamentul celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: