Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat acum! Cu ce se ocupă părinții lui Zarug: „Mama mea e un lider”

S-a aflat acum! Cu ce se ocupă părinții lui Zarug: „Mama mea e un lider”

S-a aflat acum! Cu ce se ocupă părinții lui Zarug: „Mama mea e un lider”

Cu ce se ocupă părinții lui Zarug? Fostul concurent de la Asia Express, a vorbit despre ocupațiile celor care i-au dat viață.

Cu ce se ocupă părinții lui Zarug: „Mama mea e un lider”

Fostul concurent de la Asia Express, Mihai Dan Zarug, a terminat Facultatea de Drept, dar moda a rămas una dintre cele mai mari pasiuni ale lui. Pe lângă faptul că a participat la Asia Express, el a obținut și titlul de „Best Young Designer”. Zarug a vorbit și despre ocupațiile părinților lui. Tatăl acestuia a fost șef la Comisariatul Județean pentru Protecția consumatorului, iar mama lui, Ana Manuela, este manager, iar în trecut a lucrat și în domeniul politicii. Ea are peste 500 de angajați și este un adevărat lider. Ioan Zarug, fratele acestuia, a fost vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

„Mama mea e un lider, o femeie care și-a croit drumul într-o lume a bărbaților și asta spune multe despre forța ei interioară și despre stilul ei ca om.”, a povestit Zarug.

Mihai Dan Zarug, fost concurent al emisiunii Asia Express, se mândrește cu cei apropiați. Familia lui este una împlinită și fericită, dar și una dintre cele mai cunoscute din județul Botoșani.

Primul lucru pe care l-a făcut Zarug când s-a întors în România

Zarug a vorbit despre ce a făcut prima oară când s-a întors în România din Asia Express, iar concurentul a precizat că s-a băgat în pat, după ce și-a dus la bun sfârșit toate tabieturile, și a început să plângă.

”Mi-am tăbârcit bagajele în casă, am umplut o cadă de apă caldă, mi-am comandat mâncare, am mâncat, m-am spălat (în ordinea asta), m-am băgat în pat şi am plâns două zile”, a spus Zarug, potrivit Viva.ro.

Zarug a mai mărturisit și care a fost cel mai greu moment din competiția Asia Express. Concurentul a precizat că i-a fost foarte dificil să ceară ajutor unor necunoscuți, asta deoarece mulți dintre ei nu aveau deloc o situație bună și aveau nevoie de ajutor mai mult decât concurentul.

”Cel mai greu de dus în Asia a fost să accept ajutorul necunoscuţilor, pentru că de cele mai multe ori se arătau generoși oameni care în mod clar aveau nevoi mai mari decât mine. Indiferent cât de greu îmi era, eu cel puţin eram foarte conștient că nevoia mea era una conventională şi temporară și a trebuit să lupt mult cu sentimentul de vinovăţie”, a mai spus el pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: