Redactia.ro
Home » Monden » Zeci de amenzi la priveghiul lui Babi. Cântarea lui Florin Salam, întreruptă de autorități

Zeci de amenzi la priveghiul lui Babi. Cântarea lui Florin Salam, întreruptă de autorități

Zeci de amenzi la priveghiul lui Babi.

Zeci de amenzi la priveghiul lui Babi. Priveghiul lui Babi de la Vâlcea, interlopul împușcat, a fost oprit de autorități și au fost date zeci de amenzi. În curtea acestuia au fost prezenți sute de oameni fără să poarte masca de protecție. La acest eveniment a cântat Florin Salam, care a promis acum trei săptămâni că va fi prezent.

Zeci de amenzi la priveghiul lui Babi. Cântarea lui Florin Salam, întreruptă de autorități

Zeci de amenzi la priveghiul lui Babi. Priveghiul lui Babi, interlopul împușcat, a fost întrerupt de oamenii legii care au aplicat multe amenzi persoanele prezente la eveniment. Priveghiul a avut loc sâmbătă, în Râmnicu Vâlcea, iar 27 de participanți au fost amendați de autorități. Acestora li s-a adus la cunoștință că participarea la astfel de evenimente este interzisă.

Conform Legii nr.55/2020, polițiștii au dat amenzi în valoare de 3.500 de lei, fiind sancționat și organizatorul. Florin Salam a postat un clip video pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva săptămâni, că va participa la înmormântarea interlopului, ceea ce a și făcut. „Am primit un telefon din America, de la prietenul meu Patronul, care m-a sunat cu un foc mare în inimă. Este o mare tragedie și cea mai mare întristare care există la ora asta în America pentru că Babi nu mai e printre noi, cei de acolo știu cum s-a întâmplat.Patronul a apelat la Florin Salam să îi facă o melodie pentru Babi, Dumnezeu să îl ierte, pentru familia lui. Eu personal am să merg să îi cânt o melodie, cu foc așa cum cânt eu, pentru oamenii ăștia care țin de familie.”, a spus Florin Salam, în urmă cu câteva zile.

Florin Salam, lovit de probleme

Babi de la Vâlcea este al doilea apropiat al lui Florin Salam care moare în curs de câteva zile. Primul a fost Ion Petrișor, care a murit pe 6 mai din cauza complicațiilor făcute din cauza infecției cu COVID19, iar rudele și prietenii l-au condus pe ultimul drum. Înainte ca sicriul să fie coborât în groapă, Salam a interpretat câteva versuri de jale în memoria celui care i-a fost impresar și bun prieten. “O să cânt două cuvinte pentru prietenul meu, pentru Ion Petrișor. În primul rând, pentru băieții lui, pentru nevasta lui. Și pentru băieții lui care nu sunt în momentele astea, cele mai grele, alături de tăicuțul lor care astăzi, pleacă dintre noi… de pe acest pământ. Voi cânta mai ales pentru cei care sunt la suferință și își văd tăicuțul”, a mărturisit manelistul cu multă durere în glas.

Manelistul a promis public că va cânta la priveghiul lui Babi, iar sâmbătă a mers la eveniment. „Dumnezeu să îl ierte pe Babi. Așa că Patronule sunt lângă tine, aș vrea să fiu mai mult la bucurie și să nu te mai văd supărat… dar dacă așa e situația eu sunt și la greu lângă tine. Se execută ce ai spus tu, de aici din inimă, din respect. Voi cânta pentru Babi o melodie grea, cât de curând și când va veni în țară vreau să știe familia lui că voi merge și în Vâlcea, măcar o jumătate de oră să fac două cântări din curtea lor.”, a mai spus Florin Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: