Redactia.ro
Home » Știri » Zeci de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea primului parc de retail AFI Europe din România. Imaginile au devenit imediat virale

Zeci de oameni s-au călcat în picioare la deschiderea primului parc de retail AFI Europe din România. Imaginile au devenit imediat virale

Oamenii s-au călcat în picioare

Sărbătorile au venit în avans pentru locuitorii orașului Arad, odată cu deschiderea mult așteptată a primului parc de retail al AFI Europe din România – AFI Arad. Evenimentul a atras mulțimea într-un mod impresionant, lăsând orașul paralizat într-o aglomerație de autoturisme și o nebunie în magazine. 

În ziua de miercuri, 1 noiembrie 2023, la ora 18:00, AFI Arad și-a deschis oficial porțile într-un eveniment grandios care a inclus prezența conducerii AFI Europe venită special din Israel, precum și a autorităților locale. Cu mult timp înainte de deschidere, oamenii așteptau cu nerăbdare, adunându-se în fața clădirii. Și-au petrecut ore în șir așteptând să pășească în interiorul mall-ului.

Oamenii s-au călcat în picioare în Arad

Magazinul Carrefour din cadrul AFI Arad a fost, fără îndoială, cel mai solicitat loc în acea zi. Oamenii au așteptat cu răbdare momentul când ușile acestuia s-au deschis și au pătruns în interior ca o invazie a cumpărătorilor dornici de oferte incredibile.

Televizoare, mașini de spălat și cuptoare cu microunde au fost luate cu nemiluita, iar unii norocoși și-au adus acasă câte zece televizoare sau patru mașini de spălat, probabil pentru fiecare cameră din locuința lor. În plus, baxurile de ulei, microundele și alte electrocasnice mai mici au dispărut de pe rafturi într-un ritm alert.

Această nebunie a cumpărăturilor a dus la cozi impresionante la case, unde oamenii au așteptat ore întregi pentru a plăti produsele achiziționate. Cu toate acestea, majoritatea au considerat că a meritat așteptarea, deoarece prețurile din magazinul AFI Arad au fost mult mai avantajoase decât în alte supermarketuri din Arad. Oamenii și-au reînnoit stocurile de produse la prețuri atractive, într-o atmosferă plină de entuziasm și energie.

„Nu știu cât este prețul, dar am văzut că toți pun mâna pe televizoare. Am apucat și eu unul. În câteva minute nu a mai fost nimic. 200 și ceva de lei este televizorul și mașina de spălat undeva la 700 am înțeles”, spune unul dintre clienți.

CEO AFI Europe a fost prezent la marea deschidere

În timpul discursului său, Avi Barzilay, CEO AFI Europe, a mărturisit că venirea sa din Israel în România a fost una destul de complicată, dar a ținut să fie prezent la acest moment istoric. Cu o viziune îndrăzneață și o echipă dedicată, AFI Europe a adus un parc de retail de excepție în inima Aradului, oferind locuitorilor oportunitatea de a se bucura de o experiență de cumpărături de calitate.

„Am venit astăzi din Israel și am făcut mari eforturi să fim aici cu voi. Situația de la noi din țară nu este un secret, suntem încă sub o enormă presiune în urma masacrului de acum două săptămâni și jumătate. Țara este îndurerată.

Dar totuși am decis să venim astăzi, un grup mare de oameni din Israel, pentru două motive: în primul rând pentru a mulțumi echipei noastre AFI, pentru acest demers lung până la momentul inaugurării: mulțumesc lui Yosi, Biancăi, Roxanei, lui Sorin, tuturor celor pe care poate îi uit acum, mulțumesc tuturor pentru munca dificilă, pentru călătoria care a început cândva în 2007 și a cărei rezultate le vedem în sfârșit azi. Mulțumesc echipei AFI!

Și al doilea motiv este pentru a spune că venirea noastră aici, la Arad, nu este ultimul pas, ci doar începutul unei imense dezvoltări pe care o intenționăm în România, în domeniul centrelor de tip retail. Acesta este al patrulea centru comercial din România, dar primul centru retail pe care îl deschidem sub formă de parc, însă nu este și ultimul”, a declarat Avi Barzilay.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: