Redactia.ro
Home » TV » Ziua îndrăgostiților nu a trecut neobservată la Survivor All Stars 2024. Concurenții și-au exprimat dragostea față de jumătățile din viața lor chiar din Republica Dominicană

Ziua îndrăgostiților nu a trecut neobservată la Survivor All Stars 2024. Concurenții și-au exprimat dragostea față de jumătățile din viața lor chiar din Republica Dominicană

Cum a decurs Ziua îndrăgostiților la Survivor All Stars 2024.

În cadrul emisiunii Survivor All Stars 2024, concurenții au avut ocazia să își exprime sentimentele și să transmită mesaje de dragoste persoanelor iubite chiar de Valentine’s Day, în ciuda distanței care îi separă de acasă, în sălbăticia Republicii Dominicane. Aceste momente emoționante subliniază puterea dragostei de a traversa orice obstacol, chiar și pe cel al distanței.

Jorge, membru al echipei Faimoșilor și cântăreț de profesie, a fost în centrul atenției după ce a fost recompensat cu un apel telefonic cu familia sa din România. Artistul a fost surprins și profund mișcat de această oportunitate, reușind să comunice cu soția și fiul său, David. Convorbirea a fost plină de emoție, iar Jorge a împărtășit un mesaj profund despre iubire și conexiunea spirituală pe care o mențin cu familia sa, chiar și din depărtare. Povestea lui Jorge este un exemplu emoționant al modului în care dragostea și gândurile pozitive pot depăși barierele spațiu-timp.

Ce mesaj a avut Jorge pentru familia sa

„Eram atât de fericit, cât de repede se manifestă lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat! Am simțit-o emoționată pe soția mea la începutul apelului, și ce bucuros l-am simțit pe David. Am facut o convenție înainte să vin la All Stars, cred din energia asta, am rugat-o să iasă pe balcon cu David, când le este dor de mine, și să spună, „Tati, te iubesc”, să manifeste această iubire în Univers. Sunt sigur că David e mult mai fericit acum. Cred că suntem foarte norocși, Dumnezeu ne iubește. De la agonie la extaz, imi dă forță soția mea. Noi vorbim cu orele, eu dacă plec cu mașina, oriunde, o oră dacă fac, noi vorbim la telefon. Abia altept să ne strângem în brate, sunt pregătit să mă intorc acasă, dar sunt pregătit și să trag mai departe. Eu cred că dragostea asta poate să treacă de spațiu și timp”, a spus Jorge, cu inima bătându-i tare din piept după ce și-a auzit familia.

Lola și-a manifestat și ea dragostea de Valentine’s Day

De cealaltă parte, Lola, o concurentă din echipa Războinicilor, a avut, de asemenea, un moment emoționant atunci când și-a exprimat dragostea și recunoștința față de soțul ei. Aceasta a vorbit despre susținerea necondiționată primită din partea soțului și a împărtășit ritualul său matinal de a-i mulțumi pentru viața și dragostea pe care i le oferă. Lacrimile Lolei și cuvintele sale pline de afecțiune rezonează cu puterea incredibilă a dragostei de a inspira și a oferi forță în cele mai provocatoare momente.

„Soțul meu este cel mai mare susținător, este tovarășul meu, este familia mea. Cea mai mare dorință a lui este să nu mă accidentez, să mă întorc acasă bine. Și în fiecare dimineață ies pe plajă, și din văgăuna asta a noastră, ies pe plajă și spun „Bună dimineața, viața mea, bună dimineața, Doamne, bună dimineața, lume”. Și mulțumesc pentru viața mea”, a mărturisit războinica la Survivor All Stars 2024.

Aceste mărturisiri ale concurenților de la Survivor All Stars 2024 arată cât de profundă și necondiționată poate fi dragostea, chiar și când sunt supuși unor încercări extreme. Mesajele lor, transmise de Valentine’s Day, sunt un tribut adus forței iubirii de a uni oamenii, indiferent de distanțele fizice care îi separă. Este o dovadă că, în cele din urmă, emoțiile autentice și legăturile profunde dintre oameni pot învinge orice obstacol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: