Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 16-22 noiembrie. Şobolanul nu trece de impas

Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 16-22 noiembrie. Şobolanul nu trece de impas

Zodiac chinezesc

Zodiac chinezesc pentru 16-22 noiembrie. Este o săptămână plină de succes pentru toate zodiile. Iată ce prevestesc astrele pentru zodiacul chinezesc.

Zodiac Chinezesc pentru Șobolani pentru 16-22 noiembrie

Șobolanii sunt în impas pe tot parcursul săptămânii. Aceștia trebuie să facă față unor provocări la locul de muncă, pentru care se pare că nu sunt pregătiți, nu din punct de vedere profesional, ci din cauza probemei acestor nativi de a se confrunta cu stresul. Este deja cunoscut că au ceva probleme în ceea ce privește stresul, mai ales la locul de muncă, unde trebuie să fie în formă maximă.

Tot în impas vor fi Șobolanii și în ceea ce privește viața lor amoroasă, pentru că ei nu reușescă să treacă peste barierele care le impune reticența lor. Trebuie să spui ce vrei, dacă vrei să dai înainte!

Zodiac Chinezesc pentru Iepuri pentru 16-22 noiembrie

Iepurii au și ei o săptămână de pomină, nu pentru că ar reuși să facă mare lucru cu viața lor, ci pentru că se eliberează de un stres din trecut, care le făcea mereu viața grea. Iată că acum, Iepurii pot spune adio acelui stres și îți pot vedea liniștiți de viață.

Zodiac Chinezesc pentru Cocoși pentru 16-22 noiembrie

Și cocoșii sunt în impas, pentru că probleme de comunicare. Iar cum comunicare este cheia oricărei relații, atunci aceștia sunt puși în dificultate pe toate planurile vieții lor. Acasă lucrurile parcă stau mai rău, pentru că relația cu partenerul este tot mai rece. Tu nu vrei să comunici, astfel că acesta devine frustrat și nu înțelege ce mai vrei de la relația voastră.

Zodiac Chinezesc pentru Mistreț pentru 16-22 noiembrie

Mistreții sunt privilegiați. Au un cadou aparte de la astre, care le oferă posibilitatea une vieți de om. O oportunitate extraordinară apare pentru Mistreți, care trebuie neapărat să facă cumva și să profite de ea cât pot, pentru că odată refuzată aceasta expiră și nimic nu se mai poate face!

Loading...