Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiile dependente de iubire. Nu pot trăi fără afecțiunea celui de lângă ele

Zodiile dependente de iubire. Nu pot trăi fără afecțiunea celui de lângă ele

Zodiile care nu pot trăi fără iubire. Acești nativi sunt dependenți de afecțiunea celui de lângă el

Ce poate fi mai frumos decât să iubești și să fii iubit? Se pare, însă, că unii exagerează în acest sens și sunt absolut dependenți de iubire. Nu pot și nici nu știu să trăiască fără să iubească, fiind disperați de atenție și afecțiune din partea persoanei de lângă el. Vezi dacă te numeri printre care nu pot trăi fără iubire.

Zodiile care nu pot trăi fără iubire

Racul este un semn zodiacal foarte emotiv și sensibil. Acesta poate fi adesea nehotărât și indecis atunci când vine vorba de dragoste, dar când se îndrăgostește, este complet disperat după partenerul său. Racul își dorește să fie într-o relație și are tendința de a fi și foarte gelos. Acest semn zodiacal nu este fericit decât atunci când se simte iubit și apreciat și simte mereu nevoia de îmbrățișări, săruturi.

Leii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor puternică și încrezătoare, dar în același timp sunt și dependenți de iubire. Acest semn zodiacal se bucură de atenție și adoră să fie laudat și apreciat. Pare foarte încrezător și puternic în exterior, dar în realitate, în interior se simte vulnerabil și are nevoie de iubire și afecțiune.

Vezi și: Zodiile care nu recunosc când greșesc. Găsesc mereu o scuză și un vinovat pentru faptele lor

Nativii dependenți de partener

Scorpionul este un semn zodiacal foarte intens și pasional, ceea ce îl face unul dintre cele mai dependente semne când vine vorba de dragoste. Acesta își dorește o relație profundă și plină de pasiune și poate fi adesea posesiv și gelos cu partenerul său. Scorpionul este foarte afectat atunci când se simte respins sau ignorat și are nevoie de multă atenție și afecțiune din partea partenerului său.

Peștii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor sensibilă. Plâng din orice si simt nevoia permanent de atenție. Se îndrăgostesc repede si devin dependenți de iubirea partenerului lor. Acest semn zodiacal se implică foarte mult emoțional în relații și își dorește să fie iubit și apreciat pentru ceea ce este. Peștii pot fi adesea vulnerabili și anxioși în relații și au nevoie de multă siguranță și susținere din partea partenerului lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: