Redactia.ro
Home » Știri » 10 materiale înfricoşătoare pe Netflix. Își fac ”efectul” doar dacă le vezi pe parcursul nopții

10 materiale înfricoşătoare pe Netflix. Își fac ”efectul” doar dacă le vezi pe parcursul nopții

Ești un pasionat al filmelor horror? Cele mai așteptate 3 producții Netflix, lansate în octombrie. Sigur te vor face să sari din pat

Netflix are o mulțime de filme și seriale la dispoziție pentru clienții lor. Printre acestea, multe sunt de groază. Așadar, dacă ești  fanul acestor producții, iată câteva sfaturi pentru materiale pe care le poți vedea.

Filme de groază pe Netflix. Producțiile care îți dau fiori

Filmele de groază nu sunt pentru toată lumea, dar dacă îți dau un sentiment de aventură și entuziasm, atunci acestea sunt pentru tine. Iată ce producții să alegi să vezi, dacă ești un fan al filmelor de groază.

The Descendent

Este un film de groază care începe cu un scenariu care îi poate speria pe mulți. Este vorba despr situația în care te pierzi într-o parte de lume unde nu te mai poate găsi nimeni altcineva. Desigur, din această imagine nu dispar nici mutanții canibali. Rețeta perfectă pentru un film horror!

Children of the Corn

Children of the Corn este un film în care au loc o serie de crime înfricoșătoare. Este adaptarea unei povești scrise de Stephan King care a fost ecranizată. Este vorba despre o serie de copii posedați care ucid toți adulții dintr-un oraș american.

Filme horror pe Netflix. Trebuie să le vezi

The Human Centipede

The Human Centipede prezintă o poveste cu adevărat de groază, în care unei persoane îi sunt rupte coatele și genunchii, iar gura i-a fost atașată chirurgical de anusul altei persoane. Este deja un coșmar, nu-i așa? Iar o altă persoană încearcă să te dreseze să devii animăluțul său.

The Badabook

Nu este neapărat un film horror din punctul de vedere al scenariului de acțiune, cu zombi sau alte elemente specifice acestor filme, ci este o producție care descrie în detaliu stările înfricoșătoare prin care trece o persoană aflată în doliu.

30 Days of Night

30 Days of Night este un film care prezintă un oraș ce se află timp de o lună în întuneric deplin. Noaptea continuă atrage un grup de vampiri, ce vin în această parte a lumii pentru a-i ataca pe locuitorii ce sunt lipsiți de ajutorul luminii zilei, iar vampirii pot colinda în orice moment al zilei, fără a fi afectați de lumină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: