Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată hoții din „Singur acasă” la 30 de ani de la premiera filmului

Cum arată hoții din „Singur acasă” la 30 de ani de la premiera filmului

GALERIE FOTO (3) Cum arată hoții din _Singur acasă_ la 30 de ani de la premiera filmului

Cum arată hoții din „Singur acasă”. Fără doar și poate, filmul „Singur acasă” este cel mai vizionat film din întreaga lume în perioada sărbătorilor de iarnă. Pe lângă micul Kevin, care și-a protejat casa cu orice preț, mai sunt cei doi hoți care au stârnit hohote de râs pe tot parcursul peliculei. Cum arată Joe Pesci și Daniel Stern în prezent?

Cum arată hoții din „Singur acasă” la 30 de ani de la premiera filmului

Cum arată hoții din „Singur acasă„. Kevin McCallister din Singur acasă a devenit un simbol al sărbătorilor de iarnă, după ce în fiecare an, celebrul film este așteptat de toți românii. An de an, filmul Singur acasă este lider de audiență în România. acesta fiind difuzat pe PRO TV. În luna decembrie, îi putem revedea pe Macaulay Culkin și pe cei doi hoți celebri din film, Joe Pesci și Daniel Stern. De-a lungul anilor, Macaulay și-a mai făcut apariția în diferite proiecte, iar fanii acestuia au văzut cât de mult s-a schimbat celebrul actor. Nici cei doi hoți nu au dispărut din cinematografie, dar anii și-au pus amprenta pe chipul lor. Joe Pesci are în prezent 77 de ani, iar Daniel Stan a împlinit în vara acestui an vârsta de 63 de ani.

Prima serie din filmul „Singur acasă” a fost difuzate, sâmbătă, 5 decembrie 2020, pe PRO TV, de la ora 20.00, iar următorul film va fi difuzat pe 12 decembrie 2020, tot la ora 20.00. „Singur acasă”,cu Alex Linz în rolul principal, va fi difuzat pe 19 decembrie 2020, de la aceeași oră.

Ce face actorul principal din ”Singur acasă”

Actorul principal din filmul celebru ”Singur acasă” a fost în anii 90 cel mai mare star din cinema! Macaulay Culkin, cel care l-a interpretat pe Kelvin McCallister, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din întreaga lume. La 30 de ani de la premiera filmului, Macaulay se va întoarce în fața telespectatorilor, după ce se va alătura actorilor care vor juca în serialul ,american Horror Story, serial care a ajuns la sezonul 10.

De-a lungul timpului, viața actorului a fost una controversată, fiind renumit pentru că a avut una dintre cele mai dure decăderi din showbiz. Din cauza consumului de droguri și a sfidării legii, Macaulay, care a împlinit 40 de ani, a trecut prin momente delicate. În urmă cu aproape 15 ani, numele lui era auzit într-un caz legat de droguri, fiind acuzat că deținea marijuana, după ce mașina sa a fost percheziționată de autorități. „Nu, nu băgam șase grame de heroină pe lună”, a declarat mai târziu actorul, într-un interviu pentru The Guardian. Vorbind despre consumul de droguri recreative, actorul a făcut o declarație școantă în acest an. „Îi iubesc. Sunt ca niște vechi prieteni. Dar uneori îți depășești prietenii”. Mai mult, la vârsta de 15 ani, Macaulay a decis ca tatăl și mama sa să nu-i mai fie tutori legali, susținându-se la acea vreme că actorul și-ar fi dorit să păstreze cei 13 milioane de lire și să nu le mai permită celor doi părinți să-i controleze viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: