Redactia.ro
Home » Știri » Cine locuia, de fapt, în casa din celebrul film „Singur acasă”. Producția a pus stăpânire pe imobil timp de cinci luni

Cine locuia, de fapt, în casa din celebrul film „Singur acasă”. Producția a pus stăpânire pe imobil timp de cinci luni

GALERIE FOTO (3) Cine locuia, de fapt, în casa din celebrul film _Singur acasă_

Cine locuia, de fapt, în casa din celebrul film „Singur acasă”. Celebrul film Singur acasă a fost produs în casa unei familii care a continuat să locuiască în acel loc pe tot parcursul filmărilor. Gazdele de la acea vreme, au vorbit recent despre amintirile pe care le au din acea perioadă.

Cine locuia, de fapt, în casa din celebrul film „Singur acasă”. Producția a pus stăpânire pe imobil timp de cinci luni

Cine locuia, de fapt, în casa din celebrul film „Singur acasă”. Filmul Singur acasă, a fost produs în anul 1990, iar de atunci, pelicula este așteptată în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă. De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat cine locuia în casa familiei McCallister, din celebrul film „Singur acasă„.

Ei bine, da! În urmă cu 30 de ani, în timpul filmărilor pentru Singur acasă, locuia Laura Abendshien, azi în vârstă de 36 de ani, împreună cu familia ei. Aceasta a povestit că era copil când Macaulay Culkin filma pentru celebrul film. Laura a povestit că actorul i-a ocupat întreaga cameră ca să poată repeta pentru un rol și despre cât de dulce era fratele lui din film, Buzz McCallister. „Îmi amintensc multe scene pe care le-au filmat. Îmi amintesc scena în care hoții încearcă să ajungă în casa din copac, de la etajul trei, pe frânghie, iar Kevin le taie sfoara și ei cad. Îi urmăream când filmau asta, ceea ce era foarte periculos, dar aveau cascadori ca dubluri care știau ce făceau”, a povestit femeia în emisiunea This Morning. Laura a copilărit în casa familiei McCallister, din suburbia Winnetka a orașului Chicago. Femeia și-a amintit cum ea și familia sa, erau nevoiți să se târască prin casă, pentru a nu apărea în cadrele filmate, iar timp ce cinci luni, au fost nevoiți să trăiască laolaltă cu echipa de filmare,„Am stat în casă cam toată perioada, care s-a întins pe 4 sau 5 luni. Pentru a evita să intrăm în cadru, ne târam în jurul liniei ferestrelor, din cameră în cameră”, a mai spus Laura Abendshien. După ce filmul a fost lansat, casa Laurei a decenit o atracție pentru turiști, dar în 2012, familia Laurei a decis să vândă casa.

Laura Abendshien, tanara care a locuit in casa McCallister

În ce zi și la ce oră va fi difuzat filmul

Singur acasă” revine în fiecare an în casele românilor, care nu se satură să urmărească haioasele momente ale copilului  rămas singur acasă, fiind nevoit să apere casa de hoții care vor să o jefuiască. Filmul este creat special pentru perioada sărbătorilor de iarnă, fiind scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbs. După premiera filmului, acesta a încasat 285 milioane de dolari numai în America și Macaulay Culkin, în rolul lui Kevin McCallister, a devenit cel mai mare star de cinema al vremii.

Primul film din serie a avut loc sâmbătă, 5 decembrie 2020, la ora 20.00, pe PRO TV, iar al doilea film va fi difuzat pe 12 decembrie 2020, la ora 20.00. Singut acasă 3, va fi difuzat pe 19 decembrie 2020 la ora 20.20, în timp ce al patrulea film nu va fi difuzat, pentru că nu este considerat un film de succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini