Redactia.ro
Home » Monden » 15 ani de la moartea Laurei Stoica. Cum a aflat mama artistei că fiica sa a murit

15 ani de la moartea Laurei Stoica. Cum a aflat mama artistei că fiica sa a murit

Sunt 15 ani de la moartea celebrei artiste Laura Stoica. Decesul său a șocat o țară întreagă, dar mai ales pe mama cântăreței. Cum a aflat aceasta că fiica sa s-a stins din viață?

15 ani de la moartea Laurei Stoica. Cum a aflat mama artistei că fiica sa a murit

Pe data de 9 martie 2006, Laura Stoica a susținut ultimul concert. În timp ce se întorcea de la eveniment, s-a stins din viață, în urma unui accident rutier. Atunci, se afla în mașină, lângă partenerul ei, bateristul Cristian Mărgescu și, de altfel, era însărcinată în trei luni. Moartea artistei i-a șocat nu doar pe fanii ei, dar mai ales pe mama sa. Femeia a povestit, marți, într-un interviu cum a primit vestea tragică.

Elena Stoica a mărturisit că în ziua decesului primea mai multe telefoane, de la persoane care o cunoșteau pe Laura Stoica, deoarece nu mai știau nimic de cântăreață. Abia atunci când nora sa, din Anglia, a contactat-o aflat despre moartea fiicei ei.

”Au fost câteva persoane care m-au sunat, întrebându-mă ce fac și ce face Laura. Neștiind nimic le spuneam că e bine. Chiar una dintre persoane era o prietenă din București cu care trebuia să se întâlnească Laura în seara aia. Când a văzut că nu știu nimic îmi spunea că o sună și că nu răspunde. Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu. Dacă aflați ceva îmi spuneți și mie, mi-a spus ea.Până când m-a sunat și sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a întrebat dacă e adevărat și am spus ce să fie adevărat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar așa a vrut Dumnezeu.”, a declarat mama Laurei Stoica pentru Antena Stars.

Elena Stoica: ”Mă mai întrebam cum s-a întâmplat”

I-a fost foarte greu Elenei Stoica să accepte moartea fiicei ei. Mai ales că știa că era o fire sensibilă, se întreba, adesea, cum s-a simțit Laura Stoica în acele clipe când a făcut teribilul accident.

”Știu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Și am aflat ulterior că nu a apucat să își dea seama de tragedie și că s-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să își găsească perechea potrivită, de a simți bucuria că va fi mamă. Mă tot întreba mereu că ea nu simte nimic, că nu are niciun simptom. Discutam pe tema asta și bineînțeles că ne bucuram că o să fie frumos, dar dacă Dumnezeu a vrut să se termine totul atunci…”, a mai spus Elena Stoica.

Adriana-Laurenția Stoica, pe numele său din buletin, este considerată cea mai importantă solistă rock din țară. Laura Stoica s-a făcut remarcată prin voce, talent și frumusețe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: