Redactia.ro
Home » Știri » 21 de oameni au fost implicaţi într-un grav accident, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit

21 de oameni au fost implicaţi într-un grav accident, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit

GALERIE FOTO (2)

21 de oameni au fost implicaţi într-un grav accident, după ce un microbuz şi au autoturism s-au ciocnit în judeţul Vâlcea.

Accidentul a avut loc între un autoturism, în care se aflau două persoane, şi un microbuz în care se aflau 19 persoane. Toate persoanele implicate sunt conştiente şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru preluarea unuia dintre cei 9 răniţi în accidentul de la Câineni. Autorităţile din Vâlcea au solicitat un elicopter SMURD pentru una din cele nouă victime ale accidentului de duminică, de la Câineni, în urma căruia un microbuz cu 19 persoane la bord s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului după ce s-a izbit de au autoturism, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Este vorba de o femeie cu traumatism abdominal şi de coloană, celelalte opt persoane rănite fiind triate de personalul medical aflat la locul accidentului şi transportate la unităţi sanitare din apropiere.

Sunt 21 de persoane implicate (19 în microbuz – 18 pasageri şi şoferul) şi două persoane din autoturism. Au rezultat nouă victime – două persoane din autoturism care au fost scoase de către participanţii la trafic şi care au facturi de membre, şi şapte persoane din microbuzul răsturnat, care prezintă diverse traumatisme. Toate victimele sunt conştiente şi nu sunt minori. Victima preluată de elicopterul SMURD, venit de la Craiova, este conştientă, dar are un traumatism abdominal şi de coloană„, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, preluat de Agerpres.

În sprijinul resurselor alocate la nivelul judeţului Vâlcea au intervenit şi două ambulanţe de la SAJ Sibiu, două ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: