Redactia.ro
Home » Stil de viață » 3 rețete cu pește. Iată cele mai gustoase moduri în care poți servi acest tip de carne

3 rețete cu pește. Iată cele mai gustoase moduri în care poți servi acest tip de carne

3 rețete cu pește. Iată cele mai gustoase moduri în care poți servi acest tip de carne

Peștele e unul dintre cele mai sănătoase alimente, așa că ar trebui să îl consumăm cât mai des. Nutriționiștii ne sfătuiesc mereu să alegem acest preparat din carne la mesele noastre, pentru că are numai beneficii. Iată trei rețete cu pește de care cu siguranță de vei bucura!

Cele mai gustoase preparate în care poți servi acest tip de carne:

Rețetă de primăvară cu pește picant

Fiecare bucată de pește se unge cu puțin ulei de măsline, iar apoi se condimentează. Aveți nevoie de o foaie de dafin, sare și rozmarin și piper, pentru acel gust picant. Ar fi de preferat să alegeți un pește care să complimenteze bine gust ușor picant.
Peștele se pune pe o foaie de copt și se bagă la cuptor pentru 20 de minute.

Tocană de pește

Este o rețetă savuroasă. Iată cum se prepară. Tăiați peștele în bucăți potrivite, iar apoi treceți-l prin făină. Puteți alege orice fel de pește vă place, oricare se potrivește acestei rețete.

Apoi, prijiți peștele în ulei încins la foc mare, pentru două minute. După ce scoateți peștele, adaugați în aceeași tigaie ceapă și usturoi, pe care trebuie să le gătiți doar un minut. După aceea, adaugați roșiile, curățate de pieliță. Adaugați peste acest sos peștele, puțin oțet și piper. Fierbeți pentru 20 de minute. Apoi, puteți să vă bucurați de acest preparat, pentru că este gata!

Borș de pește

Punem o oală la fiert, iar după ce tăiem peștele și apa a fiert, putem pune peștele, care trebuie lăsat pe foc 15 minute. Apa în care a fiert se strecoară, iar apoi se adaugă rădăcinoasele, după plac. Le lăsăm și pe aceste să firabă, tot în apa în care a fiert peștele.Când acestea sunt aproape gătite, le asezonăm cu șare și piper. Apoi, adăugăm și uleiul și mai lăsam toate ingredientele să dea un clocot, iar apoi adăugăm borșul. După aceea, mai lăsăm să fiarbă puțin și oprim focul. Abia apoi adăugăm și peștele, iar borșul nostru este gata pentru a fi servit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: