Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ceaiul din frunze de dafin şi scorţişoară: Combinaţia miraculoasă pentru sănătate

Ceaiul din frunze de dafin şi scorţişoară: Combinaţia miraculoasă pentru sănătate

Ceaiul din frunze de dafin şi scorţişoară: Combinaţia miraculoasă pentru sănătate

Dacă îți dorești să slăbești sănătos și fără prea mult efort, atunci ceaiul din frunze de dafin și din scorțișoară este una dintre ele mai ușoare și mai simple soluții la care poți apela.

În cazul în care ai încercat de-a lungul timpului mai multe diete și metode pentru slăbit în lupta ta cu kilogramele în exces, ai observat probabil că în zona abdomenului, grăsimea este poate cea mai încăpățânată.

Avantajul acestui ceai este că nu e nevoie să fie băut în exces, respectiv nu trebuie să îți faci probleme pentru drumurile dese spre baie. În plus vei observa că datorită consumului acestui tip de ceai funcțiile sistemului tău digestiv se vor îmbunătăți pe măsură ce vei bea acest lichid.

O altă veste bună pe care o aduce această combinație sănătoasă este că nu te vei mai simți nici constipat și nici balonat. Așa că dacă ai una dintre aceste probleme îl poți consuma cu încredere.

Ceaiul din frunze de dafin şi şcorţişoară: Pentru ce este bun

Un alt motiv pentru care trebuie să introduci ceaiul de dafin și de scorțișoară în viața ta este acela că este foarte potrivit să înlocuiască gustările dintre mesele principale, întrucât oferă senzația de sațietate.

Dacă vrei rezultate evidente și durabile contează să te ții de regula unei căni de ceai în fiecare zi. De asemenea, pentru a evita eventuale neplăceri de orice fel, frunzele de dafin din acest ceai trebuie înlăturate, așa cum ar trebui să faci de altfel și în cazul preparatelor alimentare.

Pentru a pregăti acest ceai cu totul deosebit vei avea nevoie de un litru de apă, de două batoane de scorțișoară și de cinci foi de dafin. După ce ai pregătit ingredientele pune apa pe foc și atunci când aceasta începe să fiarbă pune în ea scorțișoara și frunzele de dafin.

Lasă ceaiul la infuzat pentru 20 de minute și după ce-l strecori, pune-l într-un recipient de sticlă. Apoi consumă-l în fiecare dimineață pe stomacul gol. Dacă vrei și simți nevoia, îl poți îndulci cu ajutorul unei lingurițe cu miere.

Citeşte şi: Reteta de prajitura cu avocado cu amestec de arome

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: