Redactia.ro
Home » Stil de viață » 5 lucruri pe care nu ar trebui sub nicio formă să le depozitrezi în baie. 9 din 10 români fac greșeala asta

5 lucruri pe care nu ar trebui sub nicio formă să le depozitrezi în baie. 9 din 10 români fac greșeala asta

GALERIE FOTO (4)

Fiecare obiect dintr-o casă are locul său. Și, indiferent de mărimea casei noastre, cu toții ne depozităm majoritatea lucrurilor în baie. De fapt, este foarte convenabil ca uscătorul de păr, coșul de rufe, articolele de igienă feminină și instrumentele de manichiură să fie întotdeauna la îndemână. Dar puțini dintre noi cred că vreodată o astfel de locație obișnuită poate provoca daune ireversibile acestor articole. Noi vă vorbim despre 5 lucruri pe care nu ar trebui sub nicio formă să le depozitrezi în baie,

Plantele

sursă foto:brightside.me

Plantele de acasă pot amenaja interiorul oricărei camere, iar baia nu face excepție. Cu toate acestea, există o serie de condiții pe care trebuie să le urmați. În primul rând, este necesar să aveți lumina zilei în cameră, deoarece fotosinteza nu este posibilă fără ea. Dacă nu există fereastră în cameră, va trebui să-ți iei o lampă de zi.

În al doilea rând, va trebui să asigurați circulația aerului. Aerisirea camerei este necesară pentru prevenirea putrezirii și apariția bolilor fungice. De asemenea, atunci când aerul umed stagnează mucegaiul poate apărea în cameră și pe plante. În orice caz, va trebui să scoateți plantele din baie și să le puneți în orice altă cameră în care există o sursă directă de lumină.

Iată ce a spus o fată despre asta: „Plantele din baie sunt o idee proastă pentru un apartament obișnuit. Nu există iluminare adecvată, ceea ce înseamnă că în curând te vei sătura să înlocuiești frecvent plantele. Este greu să protejezi plantele de efectele detergenților sintetici. Există schimbări constante de temperatură și umiditate. Dacă baia dvs. are mai mult de 100 de metri pătrați, dacă există o fereastră în ea și dacă există un ventilator bun în cameră, atunci această idee este super. ”

Aparate electrice

„Unde altundeva, în afară de baie, poți păstra un uscător de păr și un aparat de ras electric?” s-ar putea să te întrebi. Este logic și convenabil să folosiți aceste articole în această cameră. Cu toate acestea, aburul și umiditatea scad foarte mult durata de viață a aparatelor electrice. Și nu doar pentru că acest articol poate înceta să funcționeze dacă apa sau umezeala intră în interior, dar poate provoca și un șoc electric dacă este atins cu mâinile umede.

Coșul de rufe

Un coș de rufe situat în baie este cu siguranță o idee perfectă. Este convenabil să pui hainele murdare chiar înainte de a face duș și prosoapele folosite. Cu toate acestea, datorită umidității crescute, în haine pot apărea lucruri precum mucegaiul și mirosul acru. De asemenea, va crea un mediu propice pentru reproducerea diferitelor bacterii și chiar și un ciclu de spălare la 90° c nu te va putea ajuta să scapi de ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: