Redactia.ro
Home » Sport » 500.000 de euro au ajuns la Dinamo! De unde vin banii

500.000 de euro au ajuns la Dinamo! De unde vin banii

Dinamo, bani, drepturi tv,

În conturile clubului Dinamo au intrat 500.000 de euro. Nu de la patronul Pablo Cortacero care doar promite, ci din drepturile TV.

Liga Profesionistă de Fotbal a virat a doua rată din drepturile TV, care a intrat astăzi în conturile clubului Dinamo. Mai exact suma este 2447747,30 lei cu TVA inclus, adică 502.082 euro. Jucătorii vor primi astfel o parte din bani. Deocamdată singurii bani virați în conturi au fost de la suporterilor-acționari din DDB.

”Trebuie să păstrăm însă ceva din acești bani și pentru cheltuielile curente ale clubului, deplasări, pentru că ne așteaptă o perioadă grea. Și este foarte important ca suporterii să cotizeze în continuare pentru că acești bani se vor epuiza foarte repede”, a explicat o sursă din interiorul clubului, pentru doardinamo.ro.

DDB a anunțat în această dimineață că 6 jucători și-au primit câte un salariu cu ajutorul avocatului Dorin Șerdean, care a returnat aproape 32.000 de lei. Crețu, Eșanu, Ehmann, Gigore, Bani și Borcea şi-au luat banii pe o lună şi mai au încă trei luni neplătite.

”Suporterii încearcă să țină în viață Dinamo, să nu ajungă la faliment, ar fi ceva foarte urât, e singura cu tradiție, în afară de FCSB, care are problema cu numele, care a rămas. Suporterii nu pot ține singuri un club de anvergura lui Dinamo. Ideal ar fi să vină cineva, să găsească o înțelegere cu suporterii, dar cineva foarte profesionist. Eu, dacă puteam să decid, îl dădeam afară din țară, pentru că aici nu e vorba doar despre Dinamo, e vorba despre noi toți. Nu poți ține o echipă de genul lui Dinamo așa, să nu plătești jucătorii”, a spus Adrian Mutu la Digi Sport.

Cortacero nu vrea să-și vândă acțiunile

Spaniolul care a preluat-o pe Dinamo nu și-a respectat nicio promisiune, dar nu vrea să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni. Au existat persoane care s-au oferit să cumpere, dar acesta nici nu a vrut să audă. Din cauza problemelor financiare de la echipă au plecat 8 jucători. Abdoulaye Ba, Isma Lopez, Borja Valle, Aleix Garcia, Juan Camara, Tomas Mejias, Rene Hinojo și Alexander Gonzalez. Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate în 18 jocuri.

”L-am întrebat pe Țălnar, mi-a zis că el a făcut rost de bani, dar Cortacero n-a vrut să dea acțiunile. Asta mi-a spus el, probabil că a spus Țălnar în cabină la jucători că lucrurile se vor rezolva. Dar trebuia să verifice dacă acțiunile sunt de vânzare, aici e o inadvertență. El e de bună credință, îl cunosc, e un om bun la suflet, dar când faci asemenea greșeli… Nu știu dacă el l-a adus pe Șerdean”, a declarat Gigi Mulțescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: