Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo 9 eșecuri în 18 etape! A fost demolată de Botoșani

Dinamo 9 eșecuri în 18 etape! A fost demolată de Botoșani

Dinamo, Ionel Gane, FC Botoșani,

FC Botoșani a câștigat la scor, 4-0 meciul cu Dinamo și a înregistrat cea mai clară victorie din istoria întâlnirilor directe.

După doar 56 de secunde, Keyta a deschis scorul, reușind al 10 gol în tricoul celor de la Botoșani Apoi a mai ratat rapid încă câteva ocazii. Ongenda a marcat pentru 2-0. Moldovenii au primit penalty în minutul 36, iar Keyta a transformat și a reușit dubla. Repriza a doua a început cu ratările dinamoviștilor dar tot gazdele au marcat, prin Haruț.
Botoșaniul a obținut cele 3 puncte foarte importante și s-a apropiat la două puncte de ultimul loc de play-off, ocupat în prezent de Academica Clinceni, echipă pe care moldovenii o vor întâlni în etapa viitoare. „Câinii” rămân pe locul 11, cu doar 19 puncte.
După umilința suferită, Diego Fabbrini spune că acest meci trebuie uitat cât mai repede.

„Un dezastru! Putem doar să ne prezentăm scuzele în fața tuturor. Trebuie să ne gândim la meciul următor. Am jucat prost în fața unei echipe bune, am luat gol în primul minut… Am avut și noi câteva ocazii, dar n-am reușit să înscriem. Trebuie să uităm tot, să uităm acest joc și să ne concentrăm pe meciul următor. Toată lumea o să fie fericită dacă Pablo Cortacero rezovlă problemele financiare. Nu trebuie să vorbiți despre asta cu mine, trebuie să vorbiți cu cei din club”, a spus Fabbrini.

Ionel Gane îi răspunde lui Cortacero

Ionel Gane a spus că problemele de lot pe care le-a avut și-au spus cuvântul Ricardo Grigore, Paul Anton, Janusz Gol sau Adam Nemec fiind indisponibili.

”Am făcut multe greșeli individuale, care ne-au costat. La 2-0 am avut și noi ocazii, puteam intra în joc, dar apoi a venit golul de 3-0 și meciul a fost jucat. Au contat foarte mult absențele, am avut 10 jucători U21 astăzi, le-am dat șanse, dar se vede că nivelul lor nu e încă pentru această echipă, mai ales împotriva unei formații precum Botoșani. Cred că va urma o perioadă mai liniștită. Știu pe cine mă pot baza în continuare, sper ca lucrurile să rămână așa, să mai aducem jucători”, a spus tehnicianul.

Antrenorul lui Dinamo a avut un mesaj și pentru acționarul clubului Cortacero.

”El are nevoie de fapte acum. Noi am trecut printr-o perioadă dificilă, eu știu prin ce am trecut, alături de băieți. El are nevoie de fapte pentru a ne câștiga încrederea. Să vedem dacă Pablo Cortacero a trimis banii, că el a mai spus-o și nu s-a întâmplat nimic”, a mai spus Gane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: