Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – FCSB, în optimile Cupei României! Tragerea la sorți

Dinamo – FCSB, în optimile Cupei României! Tragerea la sorți

Cupa României, optimi de finala, Dinamo-FCSB

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru optimile de finală din Cupa României. Surpriza rundei este întâlnirea dintre Dinamo și FCSB. Cele două rivale se întâlnesc de două ori în aceeași săptămână. Pe 3 februarie Dinamo și FCSB joacă în Liga I.

Meciurile din cadrul optimilor Cupei României se vor juca pe 10 februarie, de la ora 13:30. Ora de începere a meciurilor care vor fi televizate urmează să fie stabilită. Meciurile din optimile de finală ale Cupei României sunt:
Universitatea Cluj – UTA Arad
Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Gaz Metan Mediaș
Dunărea Călărași – Turris
ASU Poli Timișoara – Astra Giurgiu
Petrolul Ploiești – Poli Iași
Farul Constanța – Chindia Târgoviște
Dinamo – FCSB
FC Botoșani – Universitatea Craiova
Înaintea tragerii la sorți, cele 16 echipe rămase în competiție au fost repartizate în două urne:
Urna A: Universitatea Craiova, Astra Giugiu, FC Botoşani, FCSB, Chindia Târgovişte, Turris-Oltul Turnu Măgurele, Farul Constanţa, Gaz Metan Mediaş, CSM Poli Iaşi, FC Dinamo, Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj
Urna B: UTA Arad, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ASU Politehnica Timişoara şi Dunărea Călăraşi

Regulametul Cupei României

Echipele din Urna A vor întâlni formațiile din Urna B (4 jocuri) apoi cele 8 echipe rămase în urna A se grupează între ele (4 jocuri). Optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. Gazda este echipa de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Dacă meciurile sunt televizate și echipa gazdă nu are nocturnă pe stadionul unde joacă, atunci va căuta cel mai apropiat stadion care dispune de toate dotările. În cazul în care după cele 90 de minute de joc niciuna dintre echipe nu este câștigătoare, se vor juca prelungiri. Apoi se trece la executarea loviturilor de departajare, dacă mai este cazul. Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020 a decis ca meciurile din cadrul acestei competiții care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma. Sezonul trecut a fost un adevărat scandal pe marginea acestui subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: