Redactia.ro
Home » Sport » Jucătorii de la Astra sunt furioși! “Este ca la Dinamo”

Jucătorii de la Astra sunt furioși! “Este ca la Dinamo”

Astra, Universitatea Craiova, restante financiare, Liga I

Astra și Universitatea Craiova au terminat la egalitate meciul din Liga I, scor 1-1. Fanii olteni cer demisia antrenorului, în timp ce nici în vestiarul celor de la Astra nu este liniște.

Jucătorii de la Astra au ieșit la atac, după meciul cu Universitatea Craiova. Sunt supărați pentru că nu și-au primit banii.

„Cred că am obosit să vorbesc pe subiectul ăsta. Știe toată lumea care sunt problemele. Sunt aceleași probleme ca la Dinamo, de exemplu. Acolo se vorbește mai mult, dar la noi, nefiind o echipă de tradiție și fără mulți suporteri, nu prea interesează multă lume.
Sunt promisiuni. Sperăm să se rezolve, dar nu vreau să comentez mai mult. E treaba conducerii, să fie liniște la echipă și noi să adunăm puncte.
Când sunt probleme pe mai multe părți, e mai greu să emiți pretenții. Automat, atunci când ai un eșec, ai în cap treaba asta că nu ți se oferă toate condițiile, ai un alibi. În România sunt jucătorii obișnuiți așa din cauza vechiului sistem și consider că trebuie să se schimbe atât de la noi, dar, în principal, de la oamenii care conduc acest sport”, a spus Mihai Răduț, după meciul cu Universitatea Craiova.

Și Valerică Găman și-a susținut colegul.

„Nu știu ce înseamnă liniște. Ni s-au promis anumite lucruri, nu s-au concretizat. Încă așteptăm. Trebuiau să se concretizeze înaintea meciului cu FCSB. Am așteptat, dar n-au mai venit banii.
Îl luăm pe clasicul ‘să sperăm’. El a venit înaintea meciului cu FCSB, în cantonament, ne-a promis anumite lucruri, dar a rămas la stadiul de promisiune”, a declarat și Valerică Găman.

Promisiunea lui Ioan Niculae

Patronul Astrei a mers la reunirea lotului și le-a promis jucătorilor că le va da toți banii, dar se pare că din nou nu s-a ținut de cuvânt.

”Îmi doresc să nu mai plece nimeni. Vin 4 jucători valoroși, de echipe naționale, toși străini. E o realitate ce au spus băieții, sunt restanțe, și la salarii și la prime. Dar am primit promisiuni că în această săptămână se vor rezolva, eu personal am vorbit cu domnul Niculae. Mi-a promis că vine alături de noi să achite salariile și primele. Băieții au muncit pentru asta, de când am venit la Astra pot să mă plâng doar de finalul FCSB,”a spus Eugen Neagoe, la conferința de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: