Redactia.ro
Home » Stil de viață » 8 Emisiuni surprinzător de bune din 2020 pe care le poți viziona online

8 Emisiuni surprinzător de bune din 2020 pe care le poți viziona online

emisiuni netflix

În timp ce coronavirusul continuă să facă ravagii în lume, este un moment perfect pentru a te auto-izola cu o grămadă de jocuri video, filme și emisiuni TV. Ȋn această perioadă, nu au apărut foarte multe filme și am epuizat deja jocurile video, așa că nu ne mai rămâne decât să vizionam noile emisiuni TV!

Emisiuni online – Vânătorii

Hunters este o nouă emisiune surprinzător de bună de la Amazon Prime Video. Evenimentele au loc la New York, unde după al doilea război mondial, naziștii au fugit din Germania și încearcă acum să creeze al patrulea Reich. Un grup de vânători încearcă să-i împiedice să instaureze dominația mondială, pur și simplu ucigându-i în cele mai creative moduri posibile. Însuși Al Pacino joacă vânătorul principal, așa că știi că este un show bun.

Emisiuni online – Regele Tigrului

Această emisiune complet neașteptată de la Netflix a devenit deja extrem de memorabilă, ceea ce înseamnă că oamenii îl iubesc. Când a fost lansat, telespectatorii s-au așteptat la scurtmetraje amuzante despre excentricul proprietar al unui parc de animale exotice din Oklahoma, Joe Exotica (Joseph Allen Maldonado Passage). El a găsit o modalitate de a câștiga bani cu ajutorul pisicilor mari, dar nu este ceea ce a obținut în rezultat. Este o poveste despre prostia, lăcomia, vanitatea și publicitatea personală fără rușine și cu orice preț.

Emisiuni online – The Outsider

În orășelul Flynn, un profesor obișnuit de engleză, un tată și un soț iubitor sunt arestați pentru uciderea unui băiețel. Poliția are dovezi video, ADN, amprente și martori, dar ceva pare în neregulă, deoarece se știe că la momentul crimei, suspectul se afla la sute de kilometri distanță de orașul natal. Este o adaptare TV a unuia dintre romanele lui Stephen King, așa că așteptați-vă la o mulțime de întorsături.

Emisiuni online – Acasă înainte de întuneric

Un spectacol fantastic de la Apple TV despre o reporteriţă mică, dar foarte inteligentă și foarte plină de curaj, care încearcă să rezolve un caz de persoană dispărută din tinerețea tatălui ei. Prin mică, vreau să spun că are 8 ani. La început este un concept ciudat, deoarece vezi că oamenii din anii 30 și 40 sunt mult mai nestiutori decât eroina principală. Dar te obișnuiești repede, pentru că, în afară de acel episod din prima jumătate, acest spectacol te va înghiți întreg!

Emisiuni online – Nu sunt bine cu asta

Spectacolele despre adolescenți cu superputeri au fost recent câteva zeci, dar acesta este diferit. Personajul principal, Sidney, încearcă să facă față vieții școlare, pubertății și acestor ciudate abilități telekinetice. De unde le-a obținut și cum va funcționa totul pentru ea? V-aș putea spune, dar v-aş strica surpriza şi durează doar opt episoade.

Emisiuni online – Dracula

Ce s-ar întâmpla cu povestea clasică a lui Bram Stocker Dracula dacă creatorii filmului „Sherlock” ar fi filmat-o? Trei episoade, câte 90 de minute fiecare. Toate sunt complet diferite de ton și de poveste. Totul începe în Transilvania, în 1897, unde Jonathan Harker și-a găsit adăpost după ce a evadat din castelul contelui Dracula. Ce făcea acolo și ce s-a întâmplat cu bietul băiat, acesta este doar primul episod. Să spunem doar că nu mai este atât de plin de viață!

Emisiuni online – Locke & Keys

Acest serial american de groază de la Netflix se bazează pe banda desenată creată de fiul lui Stephen King, Joe Hill și Gabriel Rodriguez. În centrul poveștii avem familia Locke și casa lor veche si misterioasă din Matheson. Există multe uși secrete înăuntru, iar unele dintre ele necesită chei speciale. Aceste chei magice nu numai că le oferă proprietarilor lor puteri ciudate, cum ar fi să meargă fizic în mintea cuiva și să vadă o colecție de amintiri, dar pot fi folosite și pentru a trezi ceva mai interesant.

Emisiuni online – Dave

Ai auzit de rapperul / comediantul pe nume Lil Dickie? Acesta este un pseudo-documentar. Dave Burd este un tip amuzant care se considera rapper. La prima vedere, nu ţi se va părea interesant, dar, până la sfârșitul episodului unu, vei închide și vei începe să iubesti toată seria. Premisa este destul de simplă: drumul către succes al lui Dave. Dar nu este vorba despre obiectiv; este vorba despre călătorie și toate evenimentele care au dus la ea. Există o avertizare, acesta nu este un spectacol pentru copii, dar merită cu siguranță timpul tău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: