Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cât costă un abonament Netflix în România. Prețurile sunt pentru toate buzunarele

Cât costă un abonament Netflix în România. Prețurile sunt pentru toate buzunarele

Filmul de pe Netflix care te face să-ți apreciezi mai mult mama. Te va emoționa dincolo de cuvinte, de la primul la ultimul minut

Platforma de streaming Netflix a furat atenția încă din anul 2016, când a devenit disponibilă în mai multe țări, din toate colțurile lumii. Încă de atunci acest serviciu este accesibil în țara noastră.

Ce poți vedea în România de banii plătiți pe Netflix

Prețurile sunt standard pentru acest serviciu, dar nu același lucru se poate spune și despre conținut. Acesta este diferit în funcție de țară.

Spre exemplu, în Statele Unite ale Americii sunt valabile mai multe titluri decât în țara nostră.

În România, utilizatorii de Netfilix au acces la 4.000 de titluri: 1.163 seriale și 2.854 filme. Comparativ, în SUA există 5.800 de filme disponibile pentru cei cu conturi active.

Cât costă un abonament Netflix în România

În țara noastră există mai multe moduri prin care poți face un abonament la Netflix. Astfel, poți opta fie pentru plata prin intermediul magazinelor de aplicații, cum sunt în acest caz App Store și Google Play. Dar poți și să plătești direct prin site-ul platformei.

Există trei tipuri de abonamente în țara noastră. Cel mai ieftin este opt euro, iar cel mai scump 12 euro, adică toate aceste sunt accesibile oricărui buzunar.

Primul abonament și cel mai ieftin este cel de 8 euro, care înseamnă aprox. 38 lei pe lună. Ai acees la toate filmele Netflix, dar nu le poți vedea în Full HD. De asemenea, poți viziona filmele doar pe un ecran în același timp.

Cel de-al doilea abonament costă 10 euro, adică aprox. 47 lei pe lună. Spre deosebire de primul, la acest poți vedea filmele în Full HD, dar nu 4K. Poți urmări serialele preferat pe două dispozitive în același timp.

Ultimul și cel mai scump abonament este cel de 12 euro, adică de cca. 56 lei pe lună. Acesta include toate opțiunile indisponibile dacă ai vreunul dintre celelate două abonamente. Poți viziona pe oricâte dispozitive vrei simultan și există opțiunea 4K.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: