Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub și George Burcea au planuri de viitor! Cum se comportă cei doi când sunt împreună

Viviana Sposub și George Burcea au planuri de viitor! Cum se comportă cei doi când sunt împreună

GALERIE FOTO (5) Viviana Sposub și George Burcea au planuri de viitor! Cum se comportă cei doi când sunt împreună

Viviana Sposub și George Burcea nu ezită să-și arate dragostea în fața tuturor! Se vede că cei doi au planuri mari, mai ales în ultimele ipostaze. 

Viviana Sposub și George Burcea au planuri de viitor

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz. Deși relația lor nu a fost văzută cu ochi buni de la început, acum lucrurile s-au calmat și cei doi pot să-și arate cât de mult se iubesc fără să se mai ferească.

Cei doi nu ezită să le arate tuturor că dragostea dintre ei este una puternică! Superba asistentă TV și fostul soț al Andreei Bălan au reușit să închidă toate gurile rele, demonstrând că iubirea care îi leagă este sinceră. Cei doi reușesc să-și surprindă de fiecare dată fanii de pe rețelele de socializare.

Viviana Sposub și George Burcea au planuri de viitor! Cum se comportă cei doi când sunt împreună

Recent, Viviana Sposub și George Burcea le-au dat celor din mediul online câteva lecții de dans tare siropoase.  Cei doi au dansat sublim și s-au sărutat pe celebra piesă a lui Marcel Pavel, ”Frumoasa mea”. În imagini se poate observa cu ochiul liber cât de mult de iubesc. Frumoasa șatenă radiază în brațele bărbatului iubit, iar aceasta îi urmează exemplul îndeaproape. Pe cât de neașteptată a fost relația celor doi, pe atât de frumoasă a devenit în momentul de față.

Ce a atras-o pe Viviana la George Burcea

În urmă cu ceva timp, Viviana Sposub a făcut dezvăluiri emoționante despre relația cu fostul soț al Andreei Bălan. Deși la început nu a avut o părere bună despre el, Viviana Sposub a mărturisit că s-a îndrăgostit de felul lui de a fi.

Pe parcurs, frumoasa asistentă TV s-a îndrăgostit iremediabil de actor. Desigur că nu au lipsit nici cuvintele de laudă și tare, tare frumoase la adresa acestuia.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a declarat frumoasa asistentă TV în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: