Redactia.ro
Home » Monden » Majda mănâncă cel mai puțin la Survivor România. Care este motivul

Majda mănâncă cel mai puțin la Survivor România. Care este motivul

Lipsa hranei suficiente este un adevărat test de rezistență pentru concurenții de la Survivor România. Majda din echipa ”Faimoșilor” de la Survivor România pare că-l trece cu brio. A impresionat pe toată lumea când, la un moment dat, și-a donat din mâncare restului colegilor. Care este motivul pentru care Majda se alimentează mai puțin?

Majda mănâncă cel mai puțin la Survivor România. Care este motivul

Majda din echipa ”Faimoșilor” de la Survivor România nu pare atât de afectată de lipsa hranei, asemeni colegilor ei. Chiar și-a donat la un moment dat din mâncare, colegilor. De altfel, a existat un moment când i s-a făcut rău pe traseu, în timpul probelor, iar de atunci a decis să se alimenteze corespunzător, potrivit wowbiz.ro. Care este motivul pentru care Majda s-a hrănit mai puțin, la începutul competiției?

Ei bine, aflați că Majda s-a confruntat în adolescență cu greutatea. La 19 ani avea peste 90 de kilograme, pe care le acumulase pe fond emoțional, spunea frumoasa brunetă într-un interviu. ”Am ajuns să mă îngraș de la anumite blocaje emoționale pe care nici măcar nu le conștientizam”, a povestit Majda.

Cu ce dietă a slăbit Majda Aboulumosha, 23 de kilograme, într-un timp record! I-a schimbat viața! | STAR NEWS AntenaStars.ro

A reușit să dea mai târziu, 23 de kilograme jos, după ce a obținut un rol în telenovela ”Iubire și onoare”, în care trebuia să joace rolul unei cadâne. ”O cadână are câteva kilograme în plus, dar parcă nici chiar așa. Și uite așa, la începutul serialului, pierdusem 23 de kilograme. În aceea perioadă m-am hotărât că e timpul să mă încarc cu multă răbdare şi ambiţie să reuşesc să scap de kilogramele în plus pentru că mă aştepta un rol ce necesita un corp cu câteva kilograme în minus”, mai povestea Majda într-un interviu.

Cum a slăbit Majda Aboulumosha 23 de kg?

Mai apoi, Majda a decis să țină o dietă, care a ajutat-o să ajungă la silueta de invidiat din prezent. Dieta a încetat-o atunci când a pus piciorul în Republica Dominicană, dar pare că vedeta a profitat de porțiile de mâncare reduse din emisiune, încât să mai slăbească în continuare. Iată ce dietă a ținut Majda.

„Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton. Motivaţia, ambiţia, zâmbetul, mişcarea şi mâncarea sănătoasă sunt “ingredientele” care m-au ajutat să scap de 23 kg. Nu-mi doresc să fiu o “femeie transparentă”, îmi doresc să fiu sănătoasă şi să am forme. Întotdeauna m-am simţit bine în pielea mea, dar acum mă simt mult mai bine. Continui să fac sport zilnic: merg la bazin, saună, tae-bo, zumba dance, aerobic iar când nu ajung la sală, dansez în casă. Am mare noroc că nu sunt poficioasă la dulciuri, dar în schimb nu aş putea să trăiesc fără fructe, în special mere”, spunea Majda într-un alt interviu.

Transformare uluitoare pentru Majda Aboulumosha! Cum arăta la 19 ani şi cum arată acum

Majda, mama unei fetițe

Majda este mama unei fetițe obținute din căsnicia cu Maurice Jacques, cel care interpretează melodia „Te pup, pa pa!”.

Mariajul lor nu a durat, însă, și au divorțat. Etapa a fost una dureroasă pentru concurenta de la Survivor România.

 ”Aşa a fost să fie. S-a întâmplat, am trecut printr-un divorţ. S-a spus într-un sondaj că “durerea după un divorţ este asemănătoare cu durerea pierderii unui om drag”. Aşa am auzit. Am suferit şi eu, într-adevar e dureros”, mărturisea Majda într-un interviu pentru Click.

Fetița Majdei Aboulumosha, victimă a rasismului | Româneşti, Vedete | Unica.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: