Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt cei doi muncitori uciși la Onești. Familiile lor trăiesc acum o dramă

Cine sunt cei doi muncitori uciși la Onești. Familiile lor trăiesc acum o dramă

GALERIE FOTO (4) Cine sunt cei doi muncitori uciși la Onești. (1)

Cine sunt cei doi muncitori uciși la Onești. Luni seara, doi muncitori au fost ținuți ostatici ore în șir într-un apartament din Onești, de fostul proprietar al imobilului. Ulterior, aceștia au fost înjunghiați mortal, iar suspectul a fost împușcat de poliția care a intervenit în forță. Din păcate, pentru cei doi bărbați a fost mult prea târziu. Cine sunt cei doi muncitori și ce voia suspectul de la ei?

Cine sunt cei doi muncitori uciși la Onești. Familiile lor trăiesc acum o dramă

Cine sunt cei doi muncitori uciși la Onești.  Seara trecută a avut loc un eveniment șocant la Onești, după ce un bărbat a înjunghiat mortal doi muncitori, pe care i-a ținut sechestrați mai multe ore. Aceștia erau la muncă și renovau locuința, fără a avea vreo legătură cu cel care i-a ucis. Gheorghe Moroșan, bărbatul care i-a sechestrat era fostul proprier al imobilului, dar a pierdut locuința în urma cu mai bine de 10 ani în favoarea companiei unde lucrau victimele. Martorii au fost șocați, după ce agresorul a ieșit la balcon, cu victimele lângă el și fluturând un cuțit, spunându-le autorităților să plece. Din păcate, după patru ore de negocieri, fostul proprietar i-a înjunghiat mortal pe cei doi muncitori, iar el a fost împușcat de autorități, fiind internat în spital. Victimele sunt un bărbat de 38 de ani și colegul lui de 55 de ani. Inițial, cel din urmă a fost găsit decedat la fața locului, iar colegul său a murit la spital, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Conform primelor informații, cei doi muncitori erau electricieni de profesie, fiind trimiși de compania unde lucrau pentru a face o evaluare în vederea unei viitoare renovări. Silviu Iștoan, de 38 de ani și Dan Patatu, 55 de ani sunt cei doi bărbați uciși de agresorul din Onești. Cei care l-au cunoscut au declarat că Silviu a rămas orfan de mamă de la vârsta de trei ani, fiind crescut de tatăl său care i-a oferit multă dragoste.

Silviu Istoan și Dan Patatu, barbatii ucisi de agresorul din Onesti

Se pare că unul dintre vecini l-ar fi sunat pe fostul proprietar să-l anunțe că sunt două persoane prezente în apartament. Bărbatul a ajuns acolo și i-a amenințat pe cei doi muncitori cu cușitul și a sunat la 112 pentru a cere ca răscumpărare o sumă de bani. Firma la care erau angajați cei doi muncitori care au murit, deținea apartamentul încă din 2008, în urma unei decizii a instanței, dar locuința nu a fost folosită deloc de companie, iar recent, firma a decis să renoveze imobilul. Astăzi, familiile celor doi bărbați uciși de agresor, trăiesc o adevărată dramă, iar copiii celor doi au rămas fără tată.

Cei doi muncitori tinuti ostatici surprinsi in timp ce se aflau la geam, in timp ce agresorul negocia cu autoritatile

Soția agresorului a fost reținută

Soția răpitorului, în vârstă de 67 de ani, care a sechestrat și ucis doi muncitori într-un apartament din Onești, a fost reținută pentru 24 de ore, după ce oameni legii au găsit-o pe aceasta într-un apartament din blocul respectiv. Surse din cadrul anchetei susțin că femeia avea în poșetă coliere de plastic cu care fuseseră legați cei doi muncitori uciși.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de lipsire de liberatte în mod ilegal. În acest moment, agresorul împușcat de polițiști, se află în stare gravă la spital. Bărbatul a fost imobilizat de autorități după ce aceștia l-au împușcat în brațe și picioare. Negocierile dintre polițiști și agresor au eșuat, iar poliția a acționat în forță pentru a elibera muncitorii grav răniți, care țipau după ajutor. Din păcate, cei doi bărbați au murit, fără a putea fi salvați de polițiști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: