Redactia.ro
Home » Știri » Finul lui Nuțu Cămătaru a fost reținut după ce ar fi batjocorit o tânără. Cum a păcălit victima

Finul lui Nuțu Cămătaru a fost reținut după ce ar fi batjocorit o tânără. Cum a păcălit victima

Finul lui Nuțu Cămătaru a fost reținut după ce ar fi batjocorit o tânără.

Finul lui Nuțu Cămătaru a fost reținut după ce ar fi batjocorit o tânără. Polițiștii de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, după ce ar fi batjocorit o tânără. Potrivit primelor surse, ar fi vorba despre finul lui Nelu Cămătaru, Florin Belu.

Finul lui Nuțu Cămătaru a fost reținut după ce ar fi batjocorit o tânără. Cum a păcălit victima

Finul lui Nuțu Cămătaru a fost reținut după ce ar fi batjocorit o tânără. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aresta o persoană în vârstă de 46 de ani după ce ar fi ademenit și batjocorit o tânără. Conform Observator, ar fi vorba despre finul lui Nelu Cămătaru, Florin Belu, zis Ureche. Din primele informații, victima a fost ademenită, după ce suspectul i-ar fi spus că va filma un spot publicitar.

Cei doi s-au fi cunoscut în mediul online, iar fata a acceptat să se întâlnească cu suspectul pentru realizarea materialului publicitar. „În fapt, în luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul online, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar”, au transmis polițiștii bucureșteni.

Potrivit datelor, bărbatul în vârstă de 46 de ani ar fi condus-o pe tânără la apartament, arătându-i un model pentru reclamă, după care, prin violență, a agresat-o sexual. „Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani ar fi condus-o pe tânără la apartament, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual”, se arată în comunicatul DGPMB. Ancheta este continuată de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorul 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Urmează a fi prezentat magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În urma acuzațiilor, bărbatul acuzat de viol a fost condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore.

Florin Belu și legăturile politice

Belu FLorin a fost implicat într-un scandal în 2016. Acesta a fost în conflict cu Cristian Rizea, după ce acesta a fost suspendat de la șefia Partidului Social Democrat Sector 5, în urma unui scandal intern cu Robert Negoiță. Rizea ar fi organizat atunci o ședință la o oră târzie cu apropiații săi din echiap de campanie, iar șansele sale de a candida pentru Primăria Sectorului scăzuse foarte mult. Discuțiile dintre aceștia au fost aprinse și au continuat în mijlocul străzii, iar la ieșirea din clădirea în care fusese ședința, FLorin Belu i-ar fi cerut explicații lui Cristi Rizea. Belu, zis Urehce a fost văzut gesticulând și nervis, ba chiar amenințându-l pe social-democrat. Cristian Rizea i-ar fi promis lui Belu, care era șeful de campanie, funcția de premier. În 2012, Nuțu Cămătaru a fost nașul de cununie al lui Belu și-a soției sale, Mihaela. După câteva luni, aceasta l-a părăsit fostul politician.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: