Redactia.ro
Home » Știri » Surpriză de proporții înainte de alegerile locale. Robert Negoiță, plângere penală împotriva prefectului Capitalei

Surpriză de proporții înainte de alegerile locale. Robert Negoiță, plângere penală împotriva prefectului Capitalei

robert negoiță

Primarul suspendat al Sectorului 3, Robert Negoiță, a depus plângere penală, la Parchetul General, împotriva prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Negoiță îl acuză pe Cojanu că l-a suspendat foarte rapid, în timp ce viceprimarul care a plecat de la ALDE la PSD a fost lăsată încă o lună în funcție și asta pentru că în această perioadă s-ar fi făcut jocurile mafiei imobiliare.

„Am venit la Parchetul General pentru că depun o plângere penală împotriva domnului prefect al municipiului București. Acuzația este de abuz în serviciu și dumnealui trebuie să le explice procurorilor de ce, pe fix aceeași speță, în fix aceeași instituție, eu, care am plecat de la PSD mă suspendă imediat, iar doamna viceprimar care pleacă de la ALDE la PSD este lăsată până acum.

De ce cu întârziere de o lună? El trebuie să răspundă ce legătură are cu mafia retrocedărilor din Sectorul 3, cărora le face jocurile. Ei m-au suspendat pentru a nu mai avea acces la birou, să nu mai văd procesele, să nu mai văd documentele”, a spus Robert Negoiță.

Demascăm blatul PNL-PSD de la Sectorul 3. Depun plângere penală față de abuzurile comise de prefectul liberal.

Publicată de Robert Negoita pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Robert Negoiță și-a pierdut mandatul de primar al Sectorului 3

Robert Negoiță a devenit primarul Sectorului 3 Bucureşti în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012. În data de 5 iunie 2016 a câștigat al doilea mandat de Primar al Sectorului 3, pe listele PSD. La alegerile locale, el candidează pentru Primăria Sectorului 3 din partea Alianței Electorale Pro România 2020, constituită din partidul Pro România și partidul București 2020.

Potrivit unui ordin al prefectului Capitalei, din 31 august, se constată încetarea de drept la data de 19 august a mandatului de primar al Sectorului 3 al lui Robert Negoiţă, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile locale din 27 septembrie pentru funcţia de primar al sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat şi a fost ales primar la alegerile locale din 2016.

Conform legii, mandatul primarului încetează, de drept, în cazul pierderii, prin demisie, a calității de membru al partidului politic sau al organizației minorității naționale pe a cărei listă a fost ales și în cazul candidaturii pe listele altul partid. Ordinul poate fi contestat în termen de 10 zile în instanța de contencios administrativ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: