Redactia.ro
Home » Știri » Robert Negoiță și-a pierdut mandatul de primar. Prima reacție a edilului

Robert Negoiță și-a pierdut mandatul de primar. Prima reacție a edilului

Robert Negoiță

Veste proastă pentru locuitorii sectorului 3 al Capitalei, deoarece au rămas fără primar. Robert Negoiță a fost destituit din funcție, deoarece și-a schimbat partidul.

Actul de destituire a fost semnat

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat luni ordinul privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoiță, deoarece face parte din alt partid politic.

„Se constată încetarea de drept la data de 19 august 2020 a mandatului de primar al Sectorului 3 București al lui Robert Sorin Negoiță, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile din 27 septembrie 2020 pentru funcția de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat și a fost ales primar la alegerile locale din 2016”, se arată în ordinul semnat de Gheorghe Cojanu.

Robert Negoiță candidează din partea Alianței 2020, formată din ProRomânia și Partidul București 2020. Săptămâna trecută, el a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Robert Negoiţă a anunţat că intenţionează să conteste în instanţă ordinul de prefect în baza căruia a fost suspendat din funcţia de primar al Sectorului 3, ca urmare a faptului că la alegerile din 27 septembrie candidează din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020.

„Consider acest demers pripit şi lipsit de responsabilitate şi intenţionez să îl contest în instanţă. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită şi nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunităţii, respectiv acela de a nu avea un vid de conducere şi coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3. Pe voi, cetăţenii Sectorului 3, simpatizanţi sau nu ai mei ca primar, vreau să vă asigur de faptul că voi face tot ce ţine de mine ca echipa PS3 pe care am format-o să poată funcţiona adecvat. Iar asta, mai ales în această perioadă, în care pregătim şi începerea anului şcolar, finalizarea unora dintre creşele şi grădiniţele noi, atât de necesare, dar avem şi alte documente importante, inclusiv referitoare la buget, ce trebuie propuse şi aprobate”, a scris Robert Negoiţă, pe Facebook.

Edilul sectorului 3, confirmat cu noul coronavirus

Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din București a fost diagnosticat cu SARS-COV2. Anunțul a fost dat chiar de edil pe rețelele de socializare. Potrivit acestuia, a avut simptime specifice coronavirusului, motiv pentru care s-a testat pentru COVID-19, care a ieșit pozitiv.

Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.
Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a scris el, miercuri, pe pagina sa de Facebook, a fost mesajul edilului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: