Redactia.ro
Home » Monden » Cum îi merge lui Jador pe plan muzical, acum că este plecat în Republica Dominicană. Artistul este unul dintre cei mai câștigați concurenți din competiție

Cum îi merge lui Jador pe plan muzical, acum că este plecat în Republica Dominicană. Artistul este unul dintre cei mai câștigați concurenți din competiție

GALERIE FOTO (3) Cum îi merge lui Jador pe plan muzical, acum că este plecat în Republica Dominicană.

Cum îi merge lui Jador pe plan muzical, acum că este plecat în Republica Dominicană. Jador se luptă pentru a câștiga marele premiu de la Survivor România și de multe ori nu se lasă până nu își învinge adversarul. Cu toate astea, corpul cedează întotdeauna când este expus riscurilor, astfel că artistul s-a rănit la picioar și nu mai poate participa în următoarele confruntări. Ei bine mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu cariera muzicală a artistului. Recent,  pe pagina de socializare a lui Jador a fost postat un mesaj surprinzător pentru toți fanii artistului.

Cum îi merge lui Jador pe plan muzical, acum că este plecat în Republica Dominicană. Artistul este unul dintre cei mai câștigați concurenți din competiție

Cum îi merge lui Jador pe plan muzical, acum că este plecat în Republica Dominicană. Jador este unul dintre cei mai apreciați artisti din România, iar participarea sa la Survivor România nu a făcut decât să-i crească numărul de susținători. Artistul este unul dintre Faimoșii care luptă până la epuizare pentru a câștiga bătălia. Dar ambiția se pare că l-a cam costat pe Jador la Survivor, deoarece acesta s-a accidentat grav la genunchi. Cu toate că se simte mai bine, moderatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că artistul nu va mai face parte din Consiliul de Eliminare, nu va putea vota și nici să fie votat. Până la accidentare, Jador a fost votat drept favoritul publicului de patru ori, acesta impresionându-i pe telespectatori cu ambiția sa. În ceea ce privește cariera sa muzicală, deși este plecat în Republica Domincană deja de câteva luni, artistul continuă să facă bani din muzică.

Acesta a avut grijă ca în timp ce lipsește de pe piața muzicală, să își pună lucrurile la punct. În urmă cu câteva zile a lansat melodia „Mama”, și cu toate că nu a ajuns în trending pe Youtube, Jador a dat lovitura cu o nouă melodie pe care a lansat-o în colaborare cu Tzanca Uraganu. Aceasta a fost postată în urmă cu două zile pe Youtube, iar în prezent se află pe locul patru în trending. Ei bine, toate acestea au fost anunțate pe pagina sa de Instagram, ceea ce înseamnă că muzica a rămas pe primul loc în viața lui Jador.

Reacția mamei lui Jador după ce acesta s-a accidentat

Cu toții știm că Jador are o legătură specială cu mama sa, iar în momentul în care și-a văzut fiul accidentat, acesteia i s-a făcut rău.

Invitată într-o emisiune, mama lui Jador s-a declarat extrem de îngrijorată pentru starea de sănătate a fiului ei, menționând că ea nu a fost de acord ca Jador să participe la Survivor România. „Am făcut 20 tensiune pe loc, mi-a fost foarte rău, dar m-a ferit bunul Dumnezeu (…) sper să nu mi se-ntâmple ceva rău, că e foarte greu. Nu știu cât e de bine, că știu problema lui de sănătate. Îl susțin și eu în rugăciuni, să-i dea Dumnezeu putere că asta e cel mai important.Nu-mi găsesc cuvintele să vorbesc despre lucrurile astea, trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni să trăiască cum trăiesc eu. Și în situația de acolo, nemâncat, și îl văd cum doarme, cât e de slab, ce păr mare are în cap (…) Arată ca un Tarzan„, a declarat mama lui Jador. Jador s-a accidentat în timpul duelului cu Marius Crăciun, fiind nevoia de intervenția medicului. Cu toate astea, artistul este hotărât să meargă mai departe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: