Redactia.ro
Home » Monden » Sindy de la Survivor România, ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Cum a stârnit amuzamentul

Sindy de la Survivor România, ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Cum a stârnit amuzamentul

GALERIE FOTO (6)

Sindy din echipa ”Războinicilor” de la Survivor România, a provocat amuzamentul telespectatorilor, dar și internauților, printr-o declarație despre starea ei. Momentul a devenit viral.

Sindy de la Survivor România, ținta ironiilor pe rețelele de socializare. Cum a stârnit amuzamentul

Nici bine nu a sosit în cadrul competiției Survivor România, căci Sindy s-a făcut deja remarcată. Afirmațiile sale pe parcursul show-ului au atras atenția internauților, care acum se amuză pe seama ”războinicei”.

Mai exact, momentul în care Sindy spune că ”hormonii ei au înnebunit” a devenit viral pe Tik-Tok.

”Nu pot să dorm și hormonii mei au înnebunit și efectiv nu înțeleg ce mi se întâmplă. Nu pot să-mi explic stările ciudate pe care le am și acest lucru mă opresc din a da maximum. Eu sunt o sportivă foarte bună și am dat aproximativ 20% din performanțele mele sportive, până acum. Pot foarte mult, dar am nevoie de timp pentru a mă adapta”, a declarat Sindy, din echipa ”Războinicilor”

Internauții au avut diferite reacții cu privire la acest moment: ”Are probleme sus”/”Doamne, ce perle scoate”/”Era mai bună vulpița decât oaia asta rătăcită”, sunt o parte dintre comentarii.

Sindy, relație cu Albert?

De când a venit în competiție, Sindy l-a cucerit pe Albert. Concurentul și-a exprimat sentimentele față de aceasta. Chiar crede că este fata perfectă pentru el.

”Sindi pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. În primele zile, Sindi părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos”, a spus Războinicul.

Sindy știe că Albert o place și crede că seamănă cu Roxana, fosta ”războinică”, după cum i-a spus chiar Albert.

„Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul. Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea”, a declarat Sindy. Însă, la început când a venit în emisinune, Sindy avea o altă părere despre Albert.

Sindy de la Survivor România i-a căzut cu tronc lui Albert Oprea. Războinicul este fermecat de gingășia noii concurente: „Pentru mine e fata perfectă!” - WOWBiz

”Albert este un pic ciudățel. Prima oară când am venit nu mi s-a părut, dar apoi am simțit că e retras ori dat la o parte. Nu-l poți citi la ce ar putea să se gândească, poate au avut certuri sau vorbe în echipă înainte să vin eu. Am învățat să nu mai am încredere în oameni”, afirma Sindy.

Sindy o demască pe Mellina

Sindy nu o vede cu ochi cu ochi buni pe Mellina. O consideră egoistă.

”M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, asta pot să zic clar.E foarte egoistă, strânge mâncare, cocos, doar pentru ea. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă și m-a dezamăgit complet„, a spus Sindy despre Mellina.

Sindy spune că a ales să participe la Survivor deoarece crede că are toate atuurile necesare unei astfel de competiții.

„Am ales sa particip la Survivor Romania2021 pentru ca ma consider o sportiva suficient de puternica, atat fizic cat si psihic.Voi face fata tuturor provocarilor si greutatilor ivite pe parcursul competitiei si, in ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obtine victorii alaturi de echipa”a declarat Szidonia Szasz.

Szidonia Szasz este noua concurenta de la Survivor Romania 2021
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: