Redactia.ro
Home » Monden » Mesajul postat de Smiley, după ce a ajuns cu Gina Pistol și fetița lor acasă! ”Trebuie să fiu în formă”

Mesajul postat de Smiley, după ce a ajuns cu Gina Pistol și fetița lor acasă! ”Trebuie să fiu în formă”

GALERIE FOTO (4) Mesajul postat de Smiley, după ce a ajuns cu Gina Pistol și fetița lor acasă! ”Trebuie să fiu în formă”

Smiley a postat un mesaj emoționant imediat după ce s-a întors de la spital împreună cu Gina Pistol și fiica lor. Artistul are singură frică cea mai mare! 

Mesajul postat de Smiley, după ce a ajuns cu Gina Pistol și fetița lor acasă

Abia întors de la spital, împreună cu Gina și mimunea lor, Smiley le-a transmis un mesaj emoționant fanilor. Se pare că celebrul cântăreț se teme foarte tare de un singur lucru care, spune el, ar trebui să fie cea mai mare frică a taților. Mai mult, artistul a avut o apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare, dezvăluindu-le admiratorilor cum a primit vestea că frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite este însărcinată.

Smiley și Gina Pistol sunt într-o continuă fericire de când prezentatoarea de la Antena 1 a născut, aducând pe lume o fetiță superbă. În urmă cu ceva timp, cCelebrul artist a postat primul mesaj pe Instagram, după ce el și partenera lui s-au întors acasă împreună cu micuța. Este vorba despre un podcast realizat alături de Mihai Bobonete și Răzvan Fodor realizat înainte ca minunea să se întâmple. Artistul a luat o frântură și a publicat-o la InstaStory.

Mesajul postat de Smiley, după ce a ajuns cu Gina Pistol și fetița lor acasă! ”Trebuie să fiu în formă”

În podcast, Smiley și-a început discursul spunând că-n ciuda pandemiei globale, îi mulțumește anului 2020 pentru că atunci a aflat că va deveni tată. Totodată, artistul a spus că s-a pregătit intens pentru acest moment, mai în glumă mai în serios, menționând că a făcut exerciții fizice pentru a împinge cu brio căruciorul fetiței.

”Chiar dacă 2020 ne-a dat viața peste cap, vreau să-i mulțumesc și în memoria mea va rămâne ca un an bun, pentru că a fost anul în care am aflat că voi fi tată. (…) Ca să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul, îmi setez ceasul să sune random noaptea ca să mă trezesc random”, a spus Smiley în podcast.

De ce se teme Smiley cel mai tare

Smiley a recunoscut că cea mai mare teamă a lui, după ce a aflat că va deveni tată de fată, a fost să o protejeze pe cea mică. Astfel că, artistul a recunoscut că s-a gândit serios să se apuce de sală pentru a fi în formă pentru ea, mărturisind că frica taților în general este să nu-și bată nimeni joc de „munca lor”.

”Eu când am aflat că am fată am venit acasă într-o seară și am zis că o să mă duc să mă antrenez la o sală, să fac niște box. Gina râdea de mine și am zis că o să am fată, trebuie să fiu în formă. Toți tații au frica asta: să nu-și bată alții joc de munca mea”, a continuat el.

Mesajul postat de Smiley, după ce a ajuns cu Gina Pistol și fetița lor acasă! ”Trebuie să fiu în formă”

Smiley și-a anunțat fanii că Gina Pistol a născut într-un mod emoționant, mai exact, prin intermediul unui videoclip însoțit de un mesaj postat pe rețelele de socializare. Cântărețul menționa atunci că fetița lor are o greutate de 3,230 kg si 51 cm.

Mesajul postat de Smiley, după ce a ajuns cu Gina Pistol și fetița lor acasă! ”Trebuie să fiu în formă”

”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranța urmatoarele: “Am devenit parintț!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostra este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja ca nu știm nimic din tot ce ne așteapta:)”, a scris Smiley pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: