Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble și Cobra Tate au fost surprinși la un restaurant din Capitală. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a flirtat cu milionarul

Lidia Buble și Cobra Tate au fost surprinși la un restaurant din Capitală. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a flirtat cu milionarul

GALERIE FOTO (5) Lidia Buble și Cobra Tate au fost surprinși la un restaurant din Capitală

Lidia Buble și Cobra Tate au fost surprinși la un restaurant din Capitală. Lidia Buble nu se mai ascunde! Blondina a fost surprinsă, din nou, în compania milionarului Cobra Tate, într-un restaurant din Capitală. Se pare că artista l-a dat uitării pe Răzvan Simion și își dă frâu liber sentimentelor.

Lidia Buble și Cobra Tate au fost surprinși la un restaurant din Capitală. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a flirtat cu milionarul

Lidia Buble și Cobra Tate au fost surprinși la un restaurant din Capitală. Fosta iubită a lui Răzvan Simion are o carieră de succes și se bucură de viața pe care o are în prezent, profitând de fiecare moment. Blondina a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro, în compania milionarului Cobra Tate. Menționăm că nu este pentru prima dată când cei doi se întâlnesc. Lidia Buble și Cobra Tate au mers la o întâlnire în doi la un restaurant din Capitală, unde s-au distrat împreună, dovada fiind zâmbetele largi și privirile jucăușe ale celor doi. Vestea că Lidia și Cobra Tate ar putea avea o relație a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că fac parte din anturaje și lumi diferite. Se știe că Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar pe de altă parte, Cobra Tate, pe numele său real Andrew Tate este un om de afaceri respectat, care are o avere impresionantă.

Cu toate că cei doi nu au nicio legătură, cel puțin pe plan profesional, se pare că pe cei doi îi leagă ceva mai mult. Cei doi au mers la un restaurant select, iar primul care a ajuns a fost afaceristul, însoțit de o tânără. Ulterior, Lidia Buble și-a făcut apariția într-o ținută de senzație, care i-a furat ochii lui Cobra Tate.

Lidia Buble a flirtat cu afaceristul Cobra Tate

Fosta iubită a lui Răzvan Simion pare că a trecut peste despărțirea de prezentatorul tv și este dispusă să își facă o nouă relație. Lidia Buble s-a simțit foarte bine în compania afaceristului și a flirtat toată seara cu acesta. Lidia și fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, s-au simțit foarte bine împreună, iar acest lucru l-a observat și tânăra aflată cu ei la masă, care a preferat să-și focuseze atenția spre telefonul mobil. Așadar, cea de-a doua întâlnire dintre Lidia Buble și Cobra Tate a stârnit multe semne de întrebare în rândul publicului, dar vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla între ei.

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion, moderatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, după cinci ani de relație. La jumătatea anului trecut, vedeta tv a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța că a pus capăt relației cu Lidia Buble. Deși motivele separării nu au fost publicate, artista a declarat la scurt timp după despărțirea de Răzvan, că nu poate rămâne lângă o persoană care nu mai simt același lucru. Cu toate astea, cei doi au în prezent, o relație bună, Răzvan fiind în continuare managerul blondinei. Ba mai mult, cântăreața a spus că se înțeleg mai bine ca înainte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: