Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, primele declarații după accidentul de mașină: „Sunt copleșită”

Vica Blochina, primele declarații după accidentul de mașină: „Sunt copleșită”

GALERIE FOTO (4) Vica Blochina

Vica Blochina a fost implicată într-un accident rutier și acum a făcut primele declarații după eveniment, referitoare la starea sa de sănătate.

Vica Blochina, primele declarații după accidentul rutier. Cum se simte

Vica Blochina a fost implicată într-un accident de mașină, provocat chiar de ea. Aceasta a fost externată de medici, iar starea sa de sănătate este una bună. A fost ținută sub observație medicală și i-au fost făcute mai multe investigații de specialitate, pentru a fi stabilit cu certitudine că se simte bine.

În urma accidentului rutier, Vica Blochina s-a lovit la un picior și mașina ei a fost avariată destul de serios.

„Mulțumesc pentru mesaje. Sunt copleșită. Mă simt mai bine, sper să ajung acasă repede”, a transmis vedeta pe Instagram, la câteva ore de la accident.

Vica Blochina a leșinat la volan și s-a rănit

Accidentul în care a fost implicată fosta iubită a lui Victor Pițurcă a fost provocat chiar de ea. Motivul? Ea a leșinat la volan și nu a mai avut control asupra autovehicului, care a intrat într-o altă mașină. Din fericire, nimeni altcineva nu a fost rănit, singura avariată fiind mașina fostei balerine.

„Mi s-a făcut foarte rău, nu mai vedeam în faţa ochilor. Şi am tras pe dreapta. Am intrat în altă maşină. Am leşinat practic la volan. Şi am rupt oglinda. Maşina este lovită”, a declarat Vica, pentru Click!

Vica Blochina, primele declarații după accident

Vica Blochina își ține mereu fanii la curent cu starea sa de sănătate și a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au interesat de ea, după accident.

„Niciodată nu m-am gândit cât de norocoasa sunt să am atâția prieteni și oameni care-mi sunt alături atât în momentele frumoase ale vieții cotidiene, dar mai ales în cele grele. M-ți făcut sa ma simt atât de copleșită de mesajele voastre, mi-ati dat putere. Cel mai important…ca nu sunt singura… Prietenia e un lucru rar și de mare preț în aceste zile. Va mulțumesc ca mi-ați fost alături, va mulțumesc pentru gândurile voastre și va sunt recunoscătoare…voua, prietenilor mei din presa și nu numai, dar mai ales celor care sunteți alături de mine, zi de zi. Va pup și sa auzim numai de bine”, a scris Vica Blochina pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: