Redactia.ro
Home » Monden » Între Ana Porgras și Zanni a existat o legătură înainte de competiție? Iată dovada video a relației lor

Între Ana Porgras și Zanni a existat o legătură înainte de competiție? Iată dovada video a relației lor

GALERIE FOTO (2) Între Ana Porgras și Zanni a existat o legătură înainte de competiție? Iată dovada video a relației lor

Ana Porgras a părăsit competiție Survivor România, iar acesta a fost momentul în care s-a văzut de fapt care este legătura dintre ea și Zanni. Între cei doi era ceva înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Între Ana Porgras și Zanni a existat o legătură înainte de competiție

Zanni și Ana Porgras au câștigat, duminică, ultima ștafetă mixtă împreună, înainte ca gimnasta să fie nominalizată de Jador și să plece de la Survivor. După traseu, Zanni i-a declarat lui Daniel Pavel că are o relație specială cu Ana, cu care s-a împrietenit la vizita medicală. În același timp, pe Youtube s-a publict un filmuleț programat de Zanni pe canalul lui, filmat împreună cu Ana Porgras, înainte de plecarea la Survivor.

Ana și Zanni se comportă în vlog ca doi iubiți. Ei stau pe o pătură, în mijlocul sufrageriei Anei, de la apartamentul acesteia din Brașov, mănâncă ciocolată și se strâng în brațe. Este clar că între cei doi există mai mult decât o simplă prietenie.

Cum era de așteptat, Zanni este cel care strică toată atmosfera cu o glumă ”de șantier” pe care o face în ultima secundă a filmării, pe care Faimosul a preferat să n-o taie de pe filmare.

”Vă salutăm și votați-ne la Survivor!”, spune Zanni, în timp ce o ține pe Ana Porgras în brațe.

”Aoleu, leșin! Suntem nebuni, adică tu!”, răspunde și Ana, care a avut senzația că filmarea s-a încheiat.

Deși continuă să filmeze, Zanni o minte pe Ana: ” Și tu, mă, și tu! Bine, am închis live-ul, acum poți să zici ce vrei tu”, a spus Zanni.

”Haa…”, răspunde Ana, observând că e filmată în continuare.

”Haaa? Hahaha… Poate ziceai: dă-mi te rog m***, repede!…”, încheie Zanni.

Filmarea se încheie cu Ana Porgras râzând, semn că nu a fost deranjată de gluma făcut de Zanni. Acesta este încă un lucru care trădează o apropiere mai mult decât normală între cei doi Faimoși.

Zanni a plâns în hohote după eliminarea Anei Porgras

Ana Porgras a fost eliminată duminică seara de la Survivor România, iar momentul a fost cu adevărat unul surprinzător, pentru că nimeni nu se aștepta ca sportiva să fie măcar votată, mai ales că era printre cele mai bune concurente din show.

La plecarea brunetei, Zanni nu s-a mai putut abține și a izbucnit pur și simplu în lacrimi. Deși a jucat mereu rolul unui tip dur, Zanni și-a dezvăluit latura sensibilă exact în momentul în care și-a dat seama că a pierdut din nou o persoană dragă, cel puțin până în momentul în care show-ul se va încheia iar cei doi se vor revedea.

Între Ana Porgras și Zanni a existat o legătură înainte de competiție? Iată dovada video a relației lor

După ce a ajuns la hotel, Ana Porgras a publicat un story pe Instagram, în care apărea în lacrimi, mulțumindu-le susținătorilor ei.

”Nu stiu daca au sens cuvintele, nu cred. Ați văzut și voi, imi este destul de greu să vorbesc acum, dar am vrut să fac treaba asta și sa va multumesc pentru toată susținerea pe care am avut-o din partea voastră”, a spus Ana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: